Analblekning!!

Vad i självaste fan asså... varför vill folk göra analblekning??? Det kallas väl inte brunöga för inget lixom!!

Vad ska man kalla det nu då om alla jävlar springer och bleker rövhålet!! Vitögat är ju redan taget... ljusögat.. hmm detta tåls att tänka på!!

Följer ju Kissies blogg.. mest för att jag tycker hon är så korkad... nästan så jag tycker lite synd om henne i vissa stunder.. och där kom ju analblekning upp på tal.. vetat om att det funnits..men halååååå!!

Är ju absolut inte emot oprationer eller skönhets fix.. men va fan analen..!!!

Lite info för er som e sugna på lite blekare anus..

Analblekning, eller “anal bleaching” som det heter på engelska, är en process som ger huden en ljusare färg runt anus. Det eliminerar missfärgningar till följd av åldrande, utsläpp av avföring och hormonella förändringar under graviditeten. Det görs av kosmetiska ändamål, för att göra anus mer enhetligt med det omgivande området.

Processen runt analblekning
Vissa behandlingar görs på klinik med en medicinsk tekniker, medan andra ges som ett recept med en kräm eller salva som skall tillämpas på det aktuella området.

Hudblekningskräm finns även över disk. Hydrokinonkrämer kan användas för att minimera fläckar som uppstår på grund av solexponering, ålder och p-piller kontroll. Av detta skäl är de ofta intergrerade med solskyddsmedel. Dock misstänker man att hydrokinon är cancerframkallande och det har därför förbjudits av flera länder.

Användning av analblekning
Analblekning användes tidigt av porrfilmsstjärnor för att förbättra analutseendet i deras filmer. Allt eftersom populariteten för bikini vaxning växte (speciellt den ytterst avslöjande brasilianska vaxningen), började kunderna att märka att deras anala området var mörkare än den omgivande huden, vilket skapade en annan marknad för analblekning.


Känns trevligt värre....




Ja detta är INGET jag någonsin kommer att göra.... men ni som vill och har gjort.. lycka till och grattis till ett vitt rövhål!! =) eller vad säger man??? Oj blev det bra kan jag få se!! =P

Pöss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0