Sugna!!




Aj aj aj..........


ToaSex!!

Ja denna är ju inte fullt så äcklig som mitt andra inlägg..........Vem gör detta då!! Snacka om toasex..=)




PÖSS

VARNAR VARNAR

VARNING VARNING TITTA INTE PÅ DENNA OM DU ÄR KÄNSLIG!!

Knappt jag klarar titta på detta själv.. men det är en SJUK jävle asså!!

OCH SKOJAR INTE VARNAR ER...

KLICKA HÄR OM DU VÅGAR


Sa ju de ...................................

FY FAN!!!

Idag!

Har fått i mig frukost som betod av räkor och tre ägg, smarrigt värre!! Nu funderar jag på om jag ska ta och klippa mig, vilket jag då givetvis gör själv...

Sedan har vi ju det ständiga problemet vad man ska ha på sig i kväll.. tänker att det ska vara något bekvämt så man är smidig när man ska hiva iväg bowling klotet.. så inga byxor spricker när man står där på banan!! Vill inte förstöra allas kväll med en sådan syn!! Men kanske kunde varit en bra manöver för att få de andra spelarna och åka i rännan =)

Stora tösen åker till systeryster så hon slipper vara hemma själv... och kanske titta på förbjudna saker på nätet som jag skulle gjort om jag var själv i den åldern . =P

PÖSS

Middags tippset..

Ännu en härlig film hur man lagar mat





PÖSS

Lördags dryck!!

Icke blanda med Red bull ..........



Nu ska de laddas för i kväll gott folk....börjar värma upp fingrarna så de passar fint i hålet på bowlingklotet ..........snart stretcha... hela kroppen.. LADDAD nu...

PÖSS

Lite skit info!!

Tar oss en fredags skit ...



Så nu behöver jag inte oroa mig att ni bajar i byxan i helgen!!

Lite bilder som man börjar fundera asså!!



Finner inga ord till vissa bilder här!!

Ja idag har jag i alla fall varit och jobbat.. sedan bar de av till gymmet.. jobbigt men skönt!! Så nu tar jag helg.. =)

PÖSS

Godis!!

Hade möte på jobbet i förra veckan , för att välja ut godis till påsk till gottogram sidan.

Då kom vi in på barnen och jag fick med mig GRYMT mycke prover till dem hem =)

Linn hon stuttsa och tjöt av gläde när jag fyllde bordet!!

Var massa godis som ni kan se här neda, men ändå får inte allt plats på bilderna!!



Ja som ni ser......mycke godis är det....

PÖSS


Pics..

Lite bilder =)






Idag har man vait i väg och storhandlat oxå.. notan gick på 4000 kr.. fan vad mat ska kosta pengar asså... men skönt att de e gjort i alla fall!!

Sedan så är det bokat bowling i helgen .. och JAG SKA VINNA... annars jävlar..=P Men jag är ju grymm så blir nog inga problem att vinna detta!! ( hoppas alla andra suger =P)

Är som vanligt trött i ögat och längtar till våren då kroppen börjar att piggna till.. man änna går i dvala på vintern!!

Sedan händer de la inget speciellt spännande just nu faktiskt.... och jag har hållt mig från godis nu i alla fall... blir inte götta på länge nu asså... men en viss lädsen ton. jag som älskar godis..

Men man kan inte få allt här i livet..

Nää nu ska jag gå och göra nr 2 på toa... asså bajsa för er som inte fatta.... och det är bara till att annteckna detta så ni ej förglömmer detta...=)

PÖSS


Härligt

Okkkk!?



Lite bilder..



Fan gör han med min BH?!?!







Blir grillat i kväll älskling =P






PÖSS

Matlagning

Så här kan det gå till när man lagar mat =P

Klicka och se

Sedan är jag GRYMT glad idag oxå.. bokat resa till Turkiet den 24 Maj... med tre andra stjärnor så klart..

Ska bli UNDERBART....... så nu kommer la de kännas som om tiden står still.. men låt gå... iväg ska vi i alla fall...

Me soooooo happy..

Pöss


Gött!!

Så ja nu har man varit en redig flicka ...humm.. eller tant.. och varit på gymmet och gått av sig lite och solat..

Och mår bra just nu... men spana in denna dåren asså.. hur tänker man då??

Attempted Suicide On Live Italian TV
Ha, this was a half hearted attempt at best. Take a lesson from the monks, dude!



Inte turen på sin sidan här inte



PÖSS

Söndag var det ja!!

Härligt att vakna upp denna söndagen........

In på FB för att bli lite uppdaterad... och vad ser man ...JOOO att det varit liv i dounat wally... som vanligt.. haha!! Det är som om tiden står still där.. men lika glad är jag för det =) För jag bor ju inte där längre....TY GOOD!!

Och ingen bakfylla har man häller...whiihiii!! Det blir och ta sig en solning idag sedan på löpbandet och bränna ett hekto eller två förhoppningsvis..

Men det västa är att jag ska äta palt idag så träningen som vara = men noll.. hehe!! Måste ju äta lite stekt palt men massa flott ju =P

Vad står mer på schemat i dag tro?! Inget.. kanske lite städning.. och MEGA slappning framför en bra film =)

Och i veckan som kommer så blir det träning för hela slanten .. kanske en mysig tjej kväll men min lilla bebis Natta.... ska mamma sanna sova borta i så fall =) bara hon och jag tjöta skit... kan ju bli hur bra som helst.. =)

Sedan litet möte för jobbets skull.. ska välja ut påsk ägg...till gottogram.. ska bli kul och se vad det finns för något.. =) Plus att man får prover.. kanske inte det bästa nu när man ska träna men va fan kan ju inte sluta med allt gott =P
Det är helvete att man ska jobba med godis.. haha!! Efter som jag tycker det är såååå ÄCKLIGT...=P

Nää nu ska jag ta mig ett röj här hemma... men ger er en liten morgon historia.. så ni får dra på smilgroparna en stund... ni vet la att det är träning det med =)



...och kyckling som var ute och gick, plötsligt så
trillade hästen ner i ett lerhål.
- Hjälp!!! hämta husbonden så att han kan hjälpa mig upp!! , skrek hästen.
- Lugn och fin, svarade kycklingen, jag ska hämta hjälp.
Kycklingen sprang upp till boningshuset och hämtade husbondens Ferrari,
körde ner till hålet, band ett rep i dragkroken och med en repögla kunde
han få repet runt hästen. När allt var klart hoppade han in i bilen och
körde sakta framåt så att hästen drogs upp.
Några dagar senare var hästen och kycklingen åter igen ute och gick, nu
bar det sig inte bättre åt utan att kycklingen trillade ner i
hålet.
- Hjälp! skrek kycklingen, hämta husbonden så att han kan hjälpa mig
upp!!
- Lugn, lugn, lugn svarade hästen.
Han ställde han sig över hålet och släppte ut "trollspöet", svankade och sa
- Ta tag i min penis så drar jag upp dig.
Kycklingen högg tag, hästen rättade på ryggen och kycklingen
åkte upp.
Vad kan vi då lära oss av denna historia??
JOO!
"If you got a dick like a horse, you don't need a fancy car to pick up
chicks"

PÖSS



Förvridet!!

Snurrar runt lite tankar i min skalle om saker som händer runt omkring mig...........

Världen är allt en bra underlig plats.. eller?!

Får ett samtal om att har blivit anklagad för att varit med i ett slagsmål.. JA HA!!?? Vilket jag då inte varit ... och anklagad av en tjej som inte ens känner mig....humm.. hur går detta ihop..

Var inte ens på plats där när detta bråk mellan två helt andra personer har uppstått...och att människor som inte ens känner mig drar in mig i detta.. HUR FAN går det ihop asså...

Men va fan jag e van att bli anklagad för massa saker som jag inte gjort .. så om detta ryktet ska gå vill jag då fan ha vunnit slagsmålet... SÅ JAG VANN nu så ni vet det!! SÅ passa er.. =P

Har en del andra saker som man har lust att skrika ut.. bara för att ge dem en näsbränna.. men kan inte riktigt med det för kan ju förstöra personen// personernas tro om hur saker och ting är och vill ju inte blanda mig i andras bajs helst...men jag kommer att hånskratta åt personen i smyg när de inser att det kommer bli exakt så som det alltid blivit innan med alla andra personer den har gett sig i lag med..du är inte speciell... I KNOW..och det är ren fakta...men låter de hållas... för vissa förändras aldrig ... då menar jag ALDRIG...vilket kommer komma fram innan sommaren i alla fall.. där har jag satt min gräns... skrattar till o med lite grann åt det.....fyy ond jag e... hehe!!

Och sedan folk som tror att de är något extra över alla andra... varför gör de det egentligen?? Vad har de gjort för att de är de?? Har de uppfunnit ett botemedel för puckade eller??

Är de för de hänger i rätt grupp eller att de leker alfa hanne eller alfa hona.. vad hände med ödmjukhet och respekt...humm..... men de är ju oxå bara tuffa i grupp... vilket jag kan tycka är beklagligt och ledsamt..... att hela tiden spela en charad för sin omgivning... och spegla sig med andra och den som har mest pondus kan då känna sig lite övermäktig alla andra... MERIT.. eller?!?!

Kan man inte inse att alla är olika och försöka acceptera detta.....även fast de e svårt.. vilket det även är för mig givetvis.. men är så trött på folk.. och folks olika fasader...murar och lögner...spel och dramatik...

En sak kan jag då säga de som verkligen känner mig vet PRECIS hur jag fungerar......och det kommer sällan någon överraskning.. kan vara totalt hjärndöd.. eller så är jag lite mer mindre hjärndöd.. men DU det är JAG och ingen annan...jag är den jag är.. vist tycker ju fan själv jag e knäpp ibland .. men vem fan kan inte vara de brukar jag tänka då, orkar lixom inte bry mig om vad andra tänker om mig.. vilket jag tror är det största problemet för folk , för då blir de osäkra och vet inte hur de ska bete sig....

Orkar inte göra mig till för att någon ska tycka om mig.. då utmålas jag mer en gärna som arrogant, stöddig eller vad fan de nu vill kalla mig...........och gillar man inte någon så behöver man inte häller umgås eller prata med personen i fråga BRA VA!!??

Sedan kan man ju alltid börja snacka skit om folk man inte ens känner  eller ha starka åsikter om dess liv om hur man lever det .... det är ju fan KANON smarta folk.. de hörde något som de hörde från någon osv.. då vet de allt om en och känner en vad man är för person, flickvän och förälder... fantastiskt bra ......kanske borde fråga sådanna människor om råd hur man ska göra med sitt liv...eftersom de oftast är så otroligt insatta.. Då kommer tanken VARFÖR är de det egentligen.......WHY WHY........för att man är så OTROLIGT spännande människa.. avensjuka, rädsla.. trist liv........nja något är det i alla fall......

Jag har massa åsikter.. men skillnaden är ju att jag vågar stå för dem... och vågar säga om jag sagt något dumt eller bra....... och de gillar inte folk.. bättre med falska leenden och skitsnack och förtal.. det trycker vi gilla knappen på!! Heja heja för den vackra mänskligeheten......

Och DU nu stryps jag snart av min gloria................  ;) hujeda mig..

PÖSS



Bild!!








Arga lappen

Fasen har inte haft lappar på länge så vi tar några stycken på en gång =)










HAhA bara älskar dem =)

PÖSS


PALT

Weiii i dag mina kära vänner vankas det Pite Palt... fy fan vad gött..

Mamma är här och ska visa Patriks mamma hur det går till !! Och när det nu är palt på menyn så kommer lilla syster Bine direkt... hon är den minsta i familjen storleksmässigt nu menar jag.. men hon kan FAN äta palt asså!! Hon äter mest av alla!! Fattar inte hur den lilla människan kan få i sig så mycket asså...........hon gillar väl helt enkelt palt =)

Jag har ju haft min berusade mamma på besök här i natt, hon fick nämligen för sig att hon skulle ut på krogen.........och hon går  ALDRIG ut typ..........

Men hon kom hem här vid kvart över två bra pruttfull asså..

Sedan skulle hon förklara massa saker.. som inte precis hängde ihop..men fick slängt henne i säng till slut!! Men somnade själv inte fören vid fem snåret så känns oxå som jag har festat just nu.. och somna om är ju helt jädra omöjligt!!!

NU ska jag sätta på mig lite kläder och göra någon nytta vad fan det nu skulle kunna vara =P

PÖSS

Haha!! Musik.......??


KONST!!

Börjat pryda min vägg men CD- skivor.. men de tog slut.. =(





Någon som har fler??

PÖSS

BILDBOMB!!



Äckligt , roligt, sött.............













































Har ni inte skrattat eller sagt ååhhh eller något liknande så har ni inget här att göra

PÖSS


Sprit!

Idag fick Linn förlja med mig på jobbet för hon har fått en liten svinkoppa och får inte gå till skolan!!
Är ju skönt på ett sätt fick mamma en kort dag så här en fredag =)

Men väl på väg hem så går vi förbi systemet.. ja förbi inte in........och då frågar jag Linn

- Tog du spritflaskan??

Hon känner på fickan och säger - Ja glatt..

Det står då lite folk utanför och tittar lite konstigt på mig...Och jag kommer på att det kanske inte lät så bra för det var ju inte en sådan sprit flaska de handlade om utan disinfectionsprit jag talade om!!
Men det kunde ju inte de veta om =P Nu knackar väl soc på dörren snart och frågar om jag tvingar in min dotter på systemet för att snatta sprit åt mamma!! =)

Tittade på en film här och kom och tänka på min lilla bebis polare Natta.....och har ALLTID tjatat på henne om att inte messa och köra bil.. för se hur det kan bli när man bara går och messar!!





Mjoo så de kan gå =P


Kolla in denna stackare då...... inte klokt att något sådant kan hända asså!!


PÖSS

Livet!!

Om man kanske ska berätta om en upplevelse från sitt liv....

En pinsam händelse är detta..

jag kan väl varit en sådär 12- 13 år... och jag var i badhuset som alltid, i skärholmen (stockholm)..Jag hade inte haft råd att vara där varje dag men på den tiden så ´hade de nycklar till skåpen och jag snodde alltid min nyckel så det var bara och stega in tills sitt "egna"  Lilla skåp och byta om!!

Jag kunde ju bada i timmar.. och det gjorde jag .. för håret blev änna ljugrönt. Men en dag var jag där men en kompis som heter Marie och vi badade ¨på som vanligt.. men blev lite kalla så vi gick in för att basta.. underbart...

Väl varma i kroppen igen och den lilablå färgen hade försvunnit från läpparna, var det ut för att bada igen..

Vi gick och små tjatade med varandra och tyckte folk tittade konstigt när vi gick längst basängkanten.. vad fan glodde de på...??

Jooo de glodde på MIG för jag hade glömt att sätta på mig badräkten efter bastubadet...........WHAAA.. och att Marie inte häller märkte något... FAN.. och ingen handuk häller..ilar in i tjejernas omklädringsrum och sätter lugnt och mestodisk på mig badräkten igen och utan att skämmas går jag ut igen och slänger mig i plurret... snacka om att man var kaxig och obrydd... detta hade ju aldrig hänt idag.. då hade man ju fan gjort en plastik operation i ansiktet så ingen menar då INGEN kände igen en någonsin.... om man då inte fick för sig att leka nudist  igen vill säga!!

Härligt med blunders.. =P

PÖSS

Kort maraton

TAr lite sjuka kort.......



Undra hur täckningen är på den?



Med tanke på att han messar den andre nu =P



Fyyy fan hade ALDRIG åkt med där..ALDRIG................



Hahaha...... vilka ögon asså..



Big Butts..........




Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj



Hot hot hot...

PÖSS


Hujeda mig..



Vad e det med hans tunga...............



ÅÅ hans............



Bästa tungan............

PÖSS

SÖTT

Hahaha!! Detta är jävligt gulligt.. hur man nu kan tycka att pruttar är det.. men denna gången är det cute..




PÖSS

Herregud

Ja har man tråkigt kan man ju fan göra vad som helst asså.




Man ska SITTA ner i bussen.................



Scarecrow of the Future ! brought to you by Videobash


Ja i dag har det inte annasr hänt så himla mycket.. varit på möte om vad vi ska ha in för godis till påsk...... fanns lite roliga saker att köpa nu är det bara frågan var...

Såg dokumentären Lemmy igår med...



Den var rätt kul o se faktiskt.. ingen höjdare men en som man bara ska se.. =P

Sedan blir de att glo på Sveriges mästerkock.............

Fan jag vill med vara mästare i något.. fan ska de kunna bli för något i så fall....humm.....ska tänka ut något bra att bli mästare i =)

Eller någon som redan vet vad jag är mästare i utan att jag själv vet om vad det är???

Nä nu får jag slappa lite .................

PÖSS

film film film

Lite roligt på FB



Har sett lite film med ju ............Bio i lördags Svinalängorna.. var la ingen bio film precis...
En tragisk skildring om ett liv.. ger den två och en halv tumme.



Sedan fick jag sett Easy A.............. var la ingem hitt En tumme.......



Fick sett The social network... rätt ok faktiskt....den blir ju mer intressant med tanke på att den är verklighetsbaserad....tre tummar för den..



Och så har jag även hunnit med barry munday.... fick mig lite skratt av denna.. en stark tvåa....



Sedan ännu en dravell film.... denna ger jag oxå två...........man kan se den men inget man längtar till att se igen......



Känns som jag behöver lite ny film på min dator nu................ska in o leta.. =)

Vore glad om jag fick något bra film tipps

Pöss


Så gött

Fasen vad bra man har det ibland.... fick serverat frukost med stekta goa ägg... och med gott Te till.....

Sedan när man krubbat färdigt var det bara och kliva ner tillbaka i sängen igen och fortsätta med mäster slappningen =P

Funderade på att göra soppa.. men fan sängen känns mer som min kompis idag =) bara ligga här tills man är tvungen till att gå upp o duscha och släpa röven ner till biografen.........

Och så blev det inte Änglagård....utan svinalängorna i stället.. för en viss kollega vägrade titta på den... killar asså....phuu...

Så får verkligen inte hoppas att detta är en grin film så jag kommer o sitta och grina på bion...men har tyvärr känslan av att det är en sådan film.......vattenfast mascara kanske =P Jobbigt man ska bara se sådanna filmer hemma ju =P

Och längtar till att jag ska bli BRUN...........fan blek som liket nu.. men de ska rådas bot på kan jag lova..........nu jag sanna bli neger igen.. me like.. =)

PÖSS

HAR DU??

Har du haft någon av dessa fyllorna...

JAG HAR INTE haft någon efter som jag är nykterist..

Askungen-fylla
Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Törnrosa-fylla
Du slocknar i hundra år.

Snövit-fylla
Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.

Lilla Sjöjungfrun-fylla
Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.

Lilla Rödluvan-fylla
Du vaknar upp med mormor i samma säng.

Kejsarens nya kläder-fylla
Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Fula Ankungen-fylla
Du vaknar upp med en äkta hälft – men det är inte din. Den här är snyggare.

Nalle Puh-fylla
Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.

Stålmannen-fylla
Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Joakim von Anka-fylla
Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.

Musse Pigg-fylla
Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.

Hans och Greta-fylla
Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.

Pippi Långstrump-fylla
Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.

Stora Stygga Vargen-fylla
Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.

Bambi-fylla
Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.

Attila-fylla
Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.

Hitler-fylla
Du slocknar i en bunker.

Christoffer Columbus-fylla
Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.

Tarzan-fylla
Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.

Y2K-fylla
Din hjärna fungerar inte och din tankeverksamhet är totalnollad så du börjar om från igår.

Microsoft-fylla
De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.


PÖSS


VAD FAN E DETTA!

ÖÖÖ vad är det för FEL på folk..




Jag ska sluta äta kassler........

Hurrr...

PÖSS


POJKVÄNN!!

Herregud att jag glömt förtälla detta då.. inte klokt.. men varit i koma läge hela veckan så kan ju bero på det...


JOO min minsta dotter har skaffat sin första pojkvänn................David heter han och går i hennes klass pluss att han har flytta in under oss..

Linn sitter vid matbordet och säger att hon frågade chans på honom och han sa JA!!  Men hon var lite sur på Moa för hon hade sagt till Linn att de måste pussas.. men de tänkte hon minsan inte...phust..

Mina tankar...är det inte i denna åldern man är - visar du din så visar jag min??? dörren öppen när de leker nu i alla fall =P

Ska man grattulera eller fira detta på något sätt...att hon fått sin första pojkvänn lixom.. hehe!! Som tur är , är de ju inte i åldern ännu att de kommer hem gråtandes för deras liv är över för att pojkvännen gjort slut eller varit otrogen... men de kommer ............då får de flytta till pappa.. ;)

PÖSS

Prank!!



Sköööj

PÖSS

ALLVAR!!

Ja nu fan ska jag köpa min första våg... FASA........och ett måttband....ni ska nu följa min härliga underbara kamp i träningen.......höra hur jag klagar och hur jävla bra jag kommer vara =P

Men  icke att förglömma att jag alla sjuka inlägg kommer även finnas kvar... mitt mål nu är att ta 15 kilo på 4 månader.......phuu.. kommer behövas jobbas mycket.. men inte omöjligt är det  det vet jag.. har ju gjort de förr....

Men bara så jävla jobbigt när jag ÄLSKAR allt som är gott & onyttigt... men äter ju alla grönsaker med som en jävla kanin.. får slita med resten av familjen i mitt elände oxå..

I sommar ska de bli bikini..........och inte vassen.............så jag kan dricka massa öl =P haha!! Fan varför kan man inte fuska i detta för........=( Jag vill ju att allt ska gå fort och lätt när jag gör något.. men det måttot har ju aldrig funkat i mitt liv.. och det gäller ju med allt..............Men en jävla tur att jag är så jävla envis som jag är.......skulle varit med i en tävling med detta då hade jag vunnit.. hatar att förlora..........men nu tävlar jag mot mig själv... och bikinin.. hehe!!

Och just nu ligger jag å tänker på vad jag vill äta för gott.. jag är hopplös............haha!! Gäller och ha karraktär nu asså!!!

Men görs inte detta kommer jag se ut som en övergödd Amrikan.. och det är ett NO NO........

Så snart.. blir man smala Sanna igen..........=)

PÖSS




Ja så Pörrigt..

Kan det bli mycket sexigare en så här eller..................ASG




Inte lätt med griniga gamla kärringar =P



Beroende eller vad av WOW.. hahahahha




Kanske sluta spela...

PÖSS

Barnförbjudet IDAG!!

Fan igår somnade jag innan 18 och sov till sex i morse.. var nog lite trött i ögat.......men är jävligt pigg idag i alla fall =)

Inga stora plander för i helgen utan att vi tänkt gå på bio igen.........Änglagård får det bli =)

Lite arga lappar kan vi behöva nu känner jag!!





ÅÅÅ vem fan vill hålla på att kladda med bajspapper.. fy fan .........


Hahhaa denna då... vad då BUSTED!!!!



PINSAMT...................

Där fick ni allt se lite fredagsmys.. hahha!!

PÖSS


Coolt

Läcker bild!!




Precis så ska det vara =P



PÖSS


INTE TAPPA TVÅLEN!

Fan jobbigt att tappa tvålen i duschen asså...




Pumptvål är inte och tänka på ????


Äckta eller inte??



PÖSS


RÄDD!!

Snacka om att han blir RÄDD ...........




Nog fan att man bli rädd när man ser sådanna här asså men SÅ rädd.... ASG!!

Sedan VEM FAN tar sådanna här semester bilder..........????????????? Kanske jag skulle gjort det faktiskt hehe!!



Något att sätta i familjealbumet detta =P

SÅ tar vi oss en dagens bäjb...




Idag fick jag fina blommor när jag kom hem från jobbet =) en STOR bukett rosor och andra blommor vet inte vad de heter med fint var det i alla fall =)

Sedan så känns det lite bättre i örat med.. ont ... men inte såå ont i alla fall.. =).......

Snart dax för lite krubb...

PÖSS

Haha INTE BÖG

Hahaha!! Va fan här snckar vi trasiga leksaker asså...........är han Gay tro??!!



Hahahaha fan vad djur kan vara roliga...


Dagens farsa!!

Ont i örat ännu.............så får bli en dagens farsa och titta på.. ser ut som barnet får ondare en vad jag har.




Lite snygga brudar e ju aldrig fel häller.. var var jag när denna festival var =P







Mums.......=P

PÖSS


AJ På Örat!!

Fan jag har ont i mitt stackars öra har öroninflamation.........SOM BARN HAR......så jag behöver nog inte växa upp riktigt ännu =)


Är så trött så kommer slänga in lite bilder här..............på coola sängkläder












 Fan detta verkar vara en grymm JÄVUL som sitter inne..




Undra om den blev god!!?

Kanske vi ska ta oss en dagens Bäjb.. när vi ändå håller på här.. men hitta två..så bli inte helt till er i byxorna nu..




Sedan tänkte jag sluta ha sex oxå... för jag tänkte vi skulle ta lite porriga foton som vi kunde titta på efter.............men först och främst hitta jag inte Patrik i bilden...

Här har ni smakprovet... sexigt eller inte??




AAA ni fattar nu!! Var ingen framtid för oss att ta häftiga pörrkort precis.. =P

Nu ska jag gå och vårda mitt öra.. och se om jag kan tjata på Patrik till att gå och handla något att tugga på..e så där sugen ni vet..

PÖSS

Nu blir de!

Ja nu har man varit på bio...i 3D, tog en stund innan ögonen vande sig.. men filmen var kul..fick mig par garv...

De minsta barnen är utflugna ur huset så nu ska mamma Sanna dricka lite vin =)

Försöker lyssna på musik... men den JÄVLA kabeln glappar så man skiter ju ner sig i mellan varven asså... SKIT OXE säger jag bara,...

E la tur att man inte står och sjunger högt till och helt plötsligt försvinner ljudet...=P
Så står man där och sjunger som en jävla tupp lixom........inge bra party trick!!

Ny sladd ska innhandlas..... så grannar kan störas och slippa störas på samma gång av min ljuva stämma!! =)

Länge sedan det kom ett ordspråk... så vi slänger till med ett nu!!

Livets största utmaning är att bestämma sig för vad som är viktigt och sedan strunta i allt annat.

Nä nu ska jag nog hälla upp ett kallt glas...........

PÖSS

Fy o blää

Fan vet inte hur jag lyckas ibland.....eller joo jag e SJUK och hitta äckliga saker ibland...... men denna är fan blääääääääääääääääää



Fan asså........cam sex....just nu ............går HELT bort asså!!..

Men på tal om elefanter så ska jag och kidsen gå på bio idag på 3D....har inte hunnit vara på det så de ska bli skit sköj!!!

Denna ska vi se på!!



Hoppas den e grymt kul nu då.............

Nä nu får jag ta och väcka barnen.. så de hinner fixa med allt innan bion börjar..

PÖSS

TJOCK!!

Ja ha.. nu har ett litet barn farit hem ....

Härliga lilla Jennifer SA att jag hade tjock mage...............grrrrrrrrrr JÄVLA UNGE bara för hon har en TRÅD SMAL mamma... (fast det stämmer ju att jag har det...) Så nu är gympass bokat på söndag...

Haha härligt med ärliga barn........Och ILLA med dåliga GENER för det är det ända jag skyller på att jag e en knubbis.. haha!!

Och innhandlat Gainomax och keso....här ska fan ingen unge mer få säga jag e tjock inte ;)

Hade i och försig bokat gympasset innan hon sade detta....Vilket härligt syskonbarn man har =)

Nu står det i alla fall godis på bordet.. som jag inte ens är sugen på just nu...och gluttar lite lätt på Lets Dance!!
Och irreterar mig på dansarnas snygga kroppar... jag är nog mer lik Anna Book i detta tillfälle... =P



Shake that as.........

TItta på denna......................jag är RÄDD




PÖSS

Godermorgon!!

Ännu en ljuvlig dag!! Idag behövde man ju inte vakna före fan trotts fyra barn i huset, men kan ju bero på att de var uppe längre en en annan.... sade till dem sista gången vid 23 att det var dax att somna... för då skulle minsan jag sova, vilket jag gjorde......

Så vet inte hur länge de var uppe och röjde... men de sov ju länge i stället =P

Titta på nyheterna och såg denna gubben!! Han fick asså jobb sedan efter detta lagts ut på you tube...

Lite coolt




Kolla in dessa jävla tavlor.. sådanna skulle man fan haft användning för ibland asså!!




Så kan jag ju inte missa och lägga ut dagens bäjb!! =P hummm tycker hon själv att hon är het där eller vad!!



Hahaha!! Nä nu ska jag äta lite frulle...

PÖSS

Fan händer!

Idag har jag varit en lydig kvinna och stått i köket typ hela dagen.. eller det känns som det i alla fall......

Potatisgratäng
Aioli
Sallad
Kyckling
Äpplepaj...

Njaaa lite duktig har man la varit i alla fall........

Är ju som sagt min sista frossar vecka... sedan bär de av till gymmet igen... och denna gången blir de hårt.. om man nu ska komma i några kläder överhuvudtaget...

Annars har jag hört att det blivit inne med gamla potatissäckar....Kanske börja lansera färgade sådanna i batik... vilken HET affärsidé !! Dont take it!! Jag har patent..

Nä nu ska jag MÖLA i mig egrann äpplepaj och marsansås.......sug på den ni.. mohahahha

PÖSS


Film

Så nu är man mätt och belåten...

Ungarna springer här och leker... jag vill oxå vara barn o leka =) Fast va fan.. kan man la göra i alla fall.. kanske blir tagen som en idiot,..men det är man ju redan.. så det kan ju inte bli värre...

Åkte ju snowracer och säck på nyår... på en väg.. men som tur var det inte i min hemma kommun =P

Tänkte ge er en liten fräckis..

En vacker kvinna körde sin bil genom en öde del av Texas när plötsligt bensinen tog slut och det blev tvärstopp. En indian kom ridande och erbjöd kvinnan att sitta upp bakom för en ritt till närmaste stad. Det blev en lugn färd bortsett från att var femte minut så skrek indianen "Yahoo!!" så att det ekade mellan bergen. Väl inne i staden så lämnade indianen kvinnan vid bensinstationen med ett sista matt "yahoo..." Servicemannen undrade vad kvinnan gjort för att få indianen så uppspelt... - Ingenting, svarade kvinnan. Jag bara satt bakom med armarna runt midjan och höll i sadelhornet för att inte ramla av. - Damen lilla, indianer använder inte sadel.

Måste varit en GLAD indian.. =)

Sett två bra filmer asså......... bägge får 4 tummar... detta rekomenderar jag!!



Skit jävla kul asså!!! De gula gubbarna Äger!!



Mardrömm............

Just de så har jag sett denna med.. den ödlan i är sååååå rolig..


Så där har ni lite sköj att titta på under helgen

pöss

Lite ögon godis!!

Vilken donna!!



PÖSS

NÄÄÄ men Hej!

Ja här är jag igen!! Whhoohooo................

Ja sorry sorry varit mycke nu asså... men nu ska jag blogga på igen här!! Fasen klockan fem i halv sex vaknar man i dag på en RÖD dag......kroppen är inställt att gå till jobbat asså...

Sedan i ärlighetens namn så var jag lite baje nödig oxå!! =P

Ja vad fan har hänt ..hmmm... ja en ny familje medlem har vi fått av en ny katt... som nu är omdöpt av oss till Ugglan... why tänker ni!! Jo han ser ut som en uggla helt enkelt.. en personlighet som katten Gustav ungefär.. bara lunkar coolt..och hänger lixom..

Tomten var oxå på besök under tiden jag inte bloggat... han sa inte så jävla mycket.. men barnen var glada och nöjda de var huvudsaken..........

Jag hatar den förbannade skiten.. men okej...nu e den ÖVER phuuu...........

Och på måndag börjar min träning igen..är fet som en julgris nu asså... och jag skojar inte.... men bara röra på fläsket så försvinner det!! Så nu är det riktigt  frossar helg..ända in i slutet lixom.. haha!!


Har fått ännu mer ansvar på jobbet........känns underbart.... kul att de ger en möjligheten.. så nu ska jag styra upp detta så allt funkar smidigt och bra för Gottogram!!

Önska man hade fått en budget för lite reklam för sidan oxå!! Men kan hoppas de kommer me tiden!

Ja herregud vad har hänt mer.. humm......fan man e senil.. men kommer la på med tiden.

Idag i alla fall kommer syrrans barn hit och ska roa mina.. gillar och ha dem här de är underbara... kanske inte alltid men vilka barn är det.. men man har lixom mer tålamod med en annas barn en sina egna..

Men så idag blir det bara barn för hela slanten, inte bestämt om jag ska göra hemma gjort pizza eller om jag ska göra potatis gratäng med kyckling och en god sallad..........barnen får nog rösta på vad de vill ha!!

Ja just de det har varit nyår med.. det fira vi i Högsäter av alla ställen men sköj var de i alla fall... med en och annan blunder från en viss person..........hehe!!

Slänger in en liten bild här mitt i allt som inte alls har med saken att göra , men den e så sjuk..



Känns som inte riktigt han tänker till där!! Eller så är han självmordsbenägen!!

De som äger dessa kanske borde fundera på att byta lampor!!








Hehe!! Snygga skyltar asså!! =P

Ja vad händer mer i mitt otroligt händelserika liv...............humm.. inget... allt e änna som vanligt...

Fast tror jag ska rensa lite bland min omgivning.... orkar lixom inte med kaos.....utan fan jag är ju old lady nu.. ... ska man inte bara vara hemma och baka bullar och sylta in massa saker ?? Får se hur min väg utvecklar sig... Något bra ska de bli i alla fall !! =)

Kommer sedan .. promise... ska inte svika...=)

Och en arg lapp ska vi väl ha oxå =)



Helt FUCKING underbar lapp asså!!

PÖSS

RSS 2.0