Har ju glott på film...

Ja va fasen filmer har jag ju sett en del nu när jag legat sjuk.. så här kommer några!!

The Last Exorcism: fy fan vad rädd jag var asså.. gillar ju skräckissar men är ju alltid lika rädd, och denna var inte lik som den första och filmas som en dokumentär typ... gilla den!! Ger den 4 av 5 möjliga!! Så se denna om ni vill ha lite brunt i brallan ;)



Sedan har vi ju 'Season of the Witch'  som var ok tycker jag balla ut lite i slutet.. men klart se värd.. ger den en stark tvååa!








Och givetvis har jag sett lite kärleksdravvel filmer med ju =)

Den här var oxå helt ok .. man vet ju lixom vad som ska hända men ändå på något sätt så vill man se sådanna här filmer.. man ligger ju alltid med ett litet leende efter och mår som lite bättre, så varför inte se dem och le lite.. en trea ger jag denna!!

 






Paul var en kulig liten film men... den ska man ju klart se oxå.. en stark tvååa på denna!!



Det är lixom sådanna filmer du ligger och slö tittar på när du inte orkar tänka för mycket utan bara se.. och man får faktiskt en del skratt i denna filmen!!



Och denna filmen Himlen är oskyldigt blå.. gilla jag skarpt asså.. ger den en svag fyra faktiskt.. den ska bara ses...

 




Sedan när vi ändå är inne på droger så har vi ju MR Nice med... den var helt ok.. en trea till den!! Denna ska man inte missa tycker jag!!

 




Sist men inte minst har vi Tron Legacy, som nu är en uppföljare från TRON från 1982 så vill man ha hela stroryn så kan man ju ladda ner den och titta på den först om man är en riktigt film nörd.. Men den nya var la sådär inte kass inte så jävla bra häller ... Är nog lite mer en kill film.. tonårsfilm kanske jag mer ska säga.. men jag tycker absolut man ska se den för det händer ju saker i den precis hela tiden så lång tråkig är den inte i alla fall! Ger den en tvåa!



Så där har ni några av filmerna jag sett i alla fall =P ... mmm jag vet jag är en film nörd asså.. ser ju på det mesta asså....men va fan gött att fördriva tiden lite ;)


Ja som sagt idag är det ju fredag och solen skiner och barnledig är man.. och fattig.. hur kul är det??? Skulle ju inte vara dumt att gå och sätta sig på en uteservering och dricka någon kall och äta något gott!! Men de får la vänta... i morgon ska vi på 30 årskalas*2 i högsäter.. det ska bli sköjsigt!!

Ja nu fyller man ju snart år oxå, fick från ica presentkort på att hämta ut tårta.. det var ju inte illa asså!! Med tanke på att man handlat mat där för över 12000 kr på 3 månader.. och säkert ännu mer som man inte dragit kortet häller.... gillar att få saker gratis asså.. man blir ju lika glad varje gång!! Så mer sådant tack!! =)

Titta på denna länken så får ni se lite klumpiga och dåraktiga idioter asså!!

KLICKA PÅ DENNA



HA en fin och bra dag pössen

Bläää!!

Fy fan så segt är fortfarande sjuk asså... men nu har jag börjat snora i stället..och ett dunkande huvud..inte alls kul detta ju, nu får det faktiskt ta och gå över!!



Så han ser ut känner jag mig ungefär..=(

Kände inte vad maten smakade som jag lagade ens =( och nu bakar pojken kladdkaka.. håller tummarna på lite smak =P



Hitta två brudar här som är värre en Kissie..



Hahaha fy fan så fult....

Nä orkar inget mer idag .........

PÖSS


Då var det över!!

Ja ha... då var påsken över.. och inget vettigt har jag gjort.. inte ätit ett ända ägg, eller fått eller gett något påskägg till någon...

Jag har nu varit sjuk i tre härliga soliga dagar.. JIPPI.. och jag har inte varit ute i den =( Men men sommaren är ju påväg så kommer väl fler soliga dagar jag kan njuta av.... HOPPAS JAG!!

Men barnen har ju haft full rulle i alla fall.........nu e lilla Linn och badar.. ja inte ute dock men hos en kompis som har pool... SÅÅÅ AVIS min dröm att få ha hus och pool!!

Fan hitta denna bilden där ser man att poker på nätet inte alltid är så pålitligt...



För inte FAN KAN MAN HA 5 ESS!! Fy fan sådan skit.....


Nu ska jag fortsätta kurera mig och hoppas på att bli frisk snart..

PÖSS

Fy fan!!

Ja fy fan... nu lyser solen ännu en dag!! Det är ju härligt... men om man kunde känna sig lika pigg inombords med hade det ju med suttit fint!!

Idag är syskonbarnen här så det är ju full rulle med lite gräl och tjat, redan hunnit klä på och av lilla trollet 4 gånger... de har lixom svårt att bestämma sig om de ska vara ute eller inne.. jag tycker ju ute när de e så här gott väder!! Men men.....Skickade med dem äpplen ut i solen för att de kanske skulle hålla sig ute en stund men nääää då... tror nästan att de käka upp de i trappen...;)

Men alltid får man höra något kul från den lilla asså... berättade nyss att hon slår mamma i magen och då blir mamma arg, och när mamma blev arg så blir hon arg på mamma.. hmmmm HAHHAHAHA!! Ungar säger jag bara!!

Fick en ny nessesär av Pöjken min i går.. svart som det står I (hjärta) Botox... hahaha!! Fan vore ju nice om det låg en check där i med en behandling med!! Men den var fin i alla fall!! Behövde ju en ny!!

Vi slänger in ett sms fel här nu tycker jag =)

mmmm de där gick ju inte så bra =P Aj aj aj... undra om maten hamnade i soporna!! =P Eller morsan.. hehe!!

Gymmade igår som sagt.  la på 2 kilo på pumpen känns idag faktiskt.. men inte så farligt som jag trodde.. tack och lov...
Idag ska jag faktiskt köra spinning.. de var jävligt länge sedan.. så lär ju ha gött ont mellan benen...NO SEX.... de e fan rena preventilmedlet asså... man blir så satans ÖM..men bara de tre första gångerna typ.. sedan e man härdad.. ungefär som om man inte har haft rajtantajtan på länge så blir man ju med öm om man håller på en stund.. =P Ajaa ni fattar... nog om det!! Sedan blir det faktiskt en sol idag med.. var ju skit länge sedan nu.. får ju grunda lite nu innan resan...bara en månad kvar nu ... weeiiiiiii ........men känns ju som om tiden står still asså... är ju alltid så när man längtar till något, tyvärr!!



Så en liten arg lapp e ju alltid trevlig med =)



Det får avsluta detta blogg inlägg så länge... för här ska det stekas pankakor.. och lär ju bli en del som sagt till tre barn.. en halvvuxen pojk och så jag.. Och två ska ju ha gluten pankakor.. så det är inget som ska gå smidigt.... men vem fan har sagt att något ska vara lätt här i livet...


pÖSS


Tjo fadderittan..fem fingrar i...

Hallojsi...

Har bara inte orkat blogga på ett tag av olika annledningar..men får la göra ett litet inlägg till er trogna läsare.. saknar väl lite sjuka bilder och upptåg..=P

Har inte hänt så himla mycket, förra veckan var en hård träningsvecka.. var himla skönt måste jag säga.. blir samma denna vecka!!
Men känns som om jag står still just nu tyvärr.. lite trist faktiskt... men det är bara att härda i så ger de väl resultat får man hoppas!!

I helgen har jag bara legat hemma och slappat.. tagit de allmänt soft.. härligt..!!
Tänkte att hela Påsken ska vara lugn med! GOTT!! Men passar på att önska er alla en GLAD PÅSK!!

Ska i alla fall få hit syrrans trollungar på onsdag och då får la vi måla lite ägg... och se om vi hittar på något annat pyssel!!
Det stora barnet drog till morsan idag och ska vara med andra lillsyrran i veckan..

Hitta lite bilder på en kille här som gaddar nippels!!! =P Inte bara tjejer som är fåfänga..









Men det ser ju riktigt bra ut faktiskt... han hade ju verkligen inga nippels alls.. eller vårtgårdar kanske man ska säga!!!


Sedan sitter jag i funderingarna om att ta bort FB faktiskt.. börjat tröttna på skiten.. men samtidigt kul och kunna ha kontakt med de som inte bor i närheten... är lite kluven där ännu....

Men sådanna här inlägg ser man ju ALLT för ofta asså... även från VUXNA människor.. PINSAMT ... Som håller på att ändra den jävla statusen så fort de bråkar.. va fan vill de alla ska lägga sig i deras förhållande eller?? Eller är det något panikartat att man måste visa att man är singel direkt man gjort slut... så man måste skynda sig till datan och aktivera singel-knappen eller??????




Sedan ska alla jävlar gilla och tycka synd om en eller påpeka hur jävla dum i huvudet den andres partner är.. vad hände med privatlivet där lixom.. även fast alla skriver så fort de går och skiter eller äter osv... även jag..... men va fan de där singel grejen är ju så jävla patetiskt löjlig... Och att de som håller på att ändra den hela jävla tiden... att de inte SKÄMS..........

Ingen som tar folk på allvar häller till slut när de är ihop, inte ihop, ihop osv....BESTÄM ER FÖRHELVETE.... red ut problemen eller gör slut.. behöver ju fan inte blanda in hela jävla FB i era bråk...phust....

Men de kanske använder FB som en dejting sida.. och letar direkt efter ett nytt offer att hugga klorna i .... eller försöker göra tjejen/killen svartsjuk.........Kanske man inte är mogen då för att ha ett fårhållande.............

Sedan de tråkiga jävlarna som alltid skriver om sina problem.. KUL.... NOT....gå och häng dig då förhelvete om livet bara är nattsvart........kanske lite hårt sagt men va fan...skaffa hjälp om allt bara suger i ens liv.... mitt liv suger ju med ... de gör väl allas ibland lixom!! Bara bita ihop och gilla läget...


SÅÅÅÅÅ nu har jag fått klaga lite... gud så gött de känns ;)


Och fyyyy fan... titta snabbt på denna bild.. det var ju inte vad jag såg i det första ögonblicket vill jag lova.. =P Gjorde NI???



Ojäääääääääääää!!!



Och bara ÄLSKAR dessa mess.. som kan bli sååå fel ibland asså...



Hahhahaha.. Blev en aning fel i detta messet kan man säga.. hehe!!......

Å va fan.... jag söker jobb för Patrik.. och han får jobb.. va fan kan inte de ringa mig med.. men det är ju bra att någon får jobba i alla fall... men lustigt är det , tur jag alltid säger till han att jag söker åt han, så han inte står där och fattar inte nått när de ringer...

Men han var tvungen att fråga var de ringde ifrån i alla fall.. hehe!!

PÖSS


Så kan man söka jobb!!

Ja de e fan en hel vetenskap att söka jobb... vad fan ska man skriva egentligen?!? Så att de blir nöjda..

Men tänkte prova på en ny variant nu.. efter som jag är halvfinne så kan detta vara ett personligt brev som kan bli aktuellt... och svaren lär ju hagla in =)

Till OK i Göteborg

Tå ja såk i annons att ni sökte pensinmacksföreståndare. Dänkte ja. jobbet är mitt!!!
Ja har pra meriter sen titikare, nu räknar ja tom:

1) Folkskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6 å halva suan.

2) Jobbet: Ja har inte joppat på pensinmack förut, men ja har dankat mikke met pilen.

NU JA UNDRA?

Lönen med mina meriter grävs en hök lön, ganse 40.000kr./mån. Och sänstepil kräver ja, samma som sefen.. Ja dror nämliken på jämlikheten.

Ja har kått många kurser, nu jag räkna tom:

1) Säljkurs halva veckan

2) APF-kurs, lär dej pela gitarr för nupörjare.

3) Konkurs. De var en konsti kurs.

4) Datautpildning.

Ja ser fram att få åka på mer kurser helst till Tammerfors, där är pra drag.

Hoppas ni kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut. Dveka ej, nästa vecka har ja säkert nutt jopp.

// Susanna

Jooo men vad tror ni om detta ?!? kanske kan få ett grymt jobb på denna ansökan =)

PÖSS

Mmmm

Lite bilder..



Hahaha fan jag hade nog garvat som han där om jag sett detta med =)



Han försöker nog psyka sin motstånadare...........och det DUKTIGT...



-NEJ ingen pungsvett idag inte ,,,,,,,,,,,,,,,,,


PÖSS


Tandläkaren!!

Fasen igår fick jag energi i kroppen och vi fick möblerat om i barnens rum.. fick delat av så de har var sin avdelning.. kanske de slutar bråka om allt nu och att de har sin egen del att städa så nu kan de inte skylla i från sig vem som har stökat till vad!! Kanske lite av tjaffset försvinner i alla fall!!

Men det blev jäkligt bra i alla fall .. och bägge verkar nöjda nu i alla fall.. men är säker på att detta kommer att ändra sig inom en snar framtid..

Och i morse var jag med lilla syrran till tandläkaren för att gå igenom allt vad tandställning innebär.. och hade en jävla röta för fick tid redan i morgon för att sätta in rälsen! Detta ska dokumenteras och läggas in här i bloggen i morgon =)

Ja vad har man mer gjort.. ja sökt lite jobb som vanligt... städat lite...sådant där skojigt göra som alla längtar till varje dag!!!

Nu blir det snart mat här, och det blir korvstroganoff.. =) Sedan är det inväntan på att fara till gymmet och bränna lite härligt fläsk...=)

Och hitta denna söta bild på mor och sönder... WTF!?!?!



pöss


Back in Track!

Så där nu var man sig själv igen.. och in i träningsdimman... tre dagar inbokat direkt.. skönt att benen har slutat värka nu.. för de mådde inte bra de stackarna... men lite vila för dem så känns som vanligt igen =).

I morse kom morsan och farsan hit och hälsa på... och satt och tjata en stund innan de begav sig iväg igen.. nu inväntar jag minsta syster yster som ska sova över här i kväll.. för ska till tandläkaren med henne igen i morgon.. ska gå igenom hur den vackra rälsen kommer bli och tandutdragnings datum =P

Fan fick min decklaration nu .. första gången jag får restskatt.. men var ju inte mycket men i alla fall =(

Nu börjar det kännass att Turkiet resan är inom synhåll.....1½ månad kvar bara =) Fy fan vad gött de ska bli =)

                                   SOL OCH BAD =)

Vilket är välkommet... ska gå och pröva den bikinin jag hitta på torp med och hoppas att den sitter någorlunda.. och man slipper se ut som en uppstoppad korv..=(

Sedan lite BH tipps...

För er som har väldigt små tuttar kanske denna BH är en variant.. fyller ju verkligen upp =)




Sedan för er som har det lite knapert så kan man slå två flugor i en smäll.. både få lite i magen och något på kroppen!



Men rekomenderas bara en kortare tid, kan ha en förmåga att börja lukta och skrumpna ihop efter någon dag eller två. Så för speciella tillfällen endast!!



Sedan har vi denna skiten med att söka jobb igen =P fy fan säger jag de suger verkligen... söker och söker.... men ingen respons... är la säkert 200 sökande på varje jobb... och dessutom söker jag de mesta i Göteborg med.. för här i stan finns det fan inga asså... Om jag inte vill bli lärare i Somaliska...=P

Fan hoppas jag hittar något snart asså.. suger att gå hemma ju =(

Sedan är det 7 veckan utan ett glas vin öl eller grogg... men funderar faktiskt på att ta en kall öl i helgen om det är fint väder =) Kanske skulle ta sig en grill ... men är det kass då blir det inget med det.. kan de kvitta...då stannar jag hemma och surar och väntar till påsk... SÅ det så....

Nä nu ska jag greja lite här hemma innan pöjken min kommer hem från jobb... så det ser ut som jag gjort någon nytta en att bara legat här framför datan..hehe!!

PÖSS PÖSS

DIN SKO!!

Jag ringde upp Din Sko på Torp för att höra om de hade några lediga jobb eller sommar jobb....Då svarar den sura bittra klimakteriekärringen så här..

- Du de som får sommarjobb här är sådanna som jobbat extra under hela året, så det är minnsan inte bara att komma in och jobba här hur som helst!!

Snacka om att ha INGEN som helst service känsla i kroppen... Och va fan är ju inga atomer de delar.. utan säljer SKOR... Fy fan för att ha en sådan som boss....URK.. gör ju ingen bra reklam häller för den delen... kanske hon hade skoskav...=P

En slägga i hennes huvud hade varit fint...


PÖSS


FB Fail!!

Kanske borde läsa ordentligt...



Omhon kunnat läsa ordentligt kanske hon med kommit in =P

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad FAN är detta?? Hela bilden blir fel i skallen...



Asså har inget emot bögar... men dessa två var fan ÄCKLIGA:..............bläää...


Här kommer en härlig snubbe =)



PÖSS

Fasen!!

Jag vill bli miljadär........och det nu.. hatar att vara fattig..=( Fan vill bara shoppa loss och resa..köpa nya möbler, operera mig.............fan allt jävla skit man kan slösa pengar på, skulle jag göra!!

Men det är ju bara en dröm som sagt..tyvärr!!!

Sitter just nu i telefon köööööööööööööööööööö, Fan så tröttsamma de är!! Vad hände med den vanliga Växeln, där man fick lyssna på kass musik under tiden man satt och vänta?

Nä nu ska man trycka på en jävla massa siffror innan man kommer till rätt person man ska prata med, om man nu ens gör det vill säga... och hur många gånger har man inte kopplats bort......då blir man lätt galen om man suttit i kö i en timma lixom.... Ne tacka vet jag den riktiga hederliga telefonväxeln! Tummen upp för den.. och UT med Nya in med det gamla =)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad var det jag nyss skrev... kom jag fan inte rätt i alla fall... blir fan tokig asså..............

PÖSS

RSS 2.0