Snusk samtal.....

Ja denna dagen var ju lite rolig på jobbet!! Fick ett samtal precis när jag skulle gå hem, var en gubbe i 50 års åldern tippar jag på i alla fall!!

Han ville ha en intim kräm till sin kvinna som han tydligen haft innan men viste inte namnet på den... men han började förklara allt i minsta detalj hur den fungerade på sin fru!!

Han sade det att han köpt denna tuben på en erotik butik och sedan överraskad sin fru innan de skulle ut på dans, då han bett henne att smörja in sin *pip* men detta.. vilket hon gjorde.. och de RIKLIGT oxå.

Sedan så berättade han vad hon hade på sig.. en väldigt urringad tröja och en Minikjol som var 5 cm under *pip*

Väl ute på dansen förklarade han hur hans kvinna nu dansade med massa män och flåsade dem i örat.......och de hade blivit tokiga allihopa sade han.

Men när de var dax att traska hem sade han att sin fru var så horny att hon knappt kunde stå på benen.. (eller var hon full tro) så en annan man och hennes egen hade hjälpt henne till bilen där hon hade ramlat över bilen för benen var så darriga av kåthet, då den andre mannen hade sett hela *pip* för kjolen åkte upp.. han hade blivit helt till sig sade mannen i telefonen till mig.. och ville genas ha hans fru.........

Vilket han fick... historien håller på i minst 15 minuter och den blir bara grövre o grövre... och jag försöker hela tiden avsluta samtalet bestämt men trevligt.. vilket verkade omöjligt en stund...

Han höll till och med på att börja på en annan historia då de varit ute och dansat... som TUR var slapp jag höra den i alla fall... phust....

Ja så kan ju en dag se ut på jobbet för mig som sagt...

Pöss


Köttben!

Vi fick ju ner på stranden där på fredagen ... Och alltid händer det ju något!!

När vi traskar där med våra snygga ben så kommer en sådan där kommunbil körandes, en sådan som ser ut som en golfbil med tak!

Han kör på något och vi hör att det börjar pysa i däcket på den, efter par meter så fattar mannen i bilen att något har hänt med däcket...

Vi går fram till han och säger att han körde på något.. så han rullar på däcket för att se vad som orsakat pungteringen...

Och där sitter ett köttben.... hallåå.... ett köttben... vad är oddset för att någon ska få pungtering av ett köttben lixom....han hade i alla fall lyckats med detta!!

Så se upp på vägarna för vet ju aldrig när ett köttben ligger där och väntar på att förstöra dina däck..


Pöss

Kaj Och Börje



Träffade på kaj och börje på stranden, försökte ta mig ett snack med dem... men de bara ropade på varandra =P

Goooood Mooorning Sweden!

God morgon gott folk!

Ja se på fan solen skiner idag och den verkar kunna hålla sig uppe utan att någon ska släcka den!

Om man skulle släpa ner sin röv till stranden i dag och plaska rund med alla andra dårar i pölen!

Är det inte lite lustigt att paniken bara sköljer över en  så fort solen är uppe och värmen steker på, då är det som alla får panik och måste ut och göra någonting istället för ligga  hemma!
Och skulle man för all förmodan bara vilja ligga hemma och pilla sig i naveln och leta efter blått navelludd så tycker alla man är tokig och undrar vad det är för fel på en direkt, även en själv ibland!
Om man ska vara hemma en solig dag så måste man ha förpliktelser till någontning annat, så som tvättstugan eller sjuka barn!!

Men jag gör väl mest som alla de andra flock djuren och packar ihop en STOR bag med massa onödigt skit i väskan som man knappt använder hälften av, men det endast när jag har barnen med!

Är jag själv blir det bara en filt handuk och mig själv och möjligtvis en kasse kalla öl =) Men då får man ju inte sitta bland barnfamiljerna inte, utan då får man sätta sig lite utanför annars kommer onda blickar från föräldrar som har i tanken om  att det inte passar sig att en vuxen sitter och dricker öl på stranden bland alla barn!!
Är kanske okej om man var 18 för då tycker de att ungdommar och inte vet bättre!! Även fast det är dom som stökar och stojar så är det en annan som får blickarna på en så fort ölen låter psshhyyy!!

Så det har jag slutat med!

Sedan har jag nu med åren valt bort vissa stränder för att slippa de där jävla familjerna som ska visa upp sina familjer och kroppar... aaa ni vet nog precis vad jag menar.
Där går männen och spänner och försöker visa vem som har legat i i gymet mest under vårkanten och tjejerna lika så  och till och med kanske någon av dem har fått par nya tuttar, till deras stora glädje nu när de kan visa upp dem för alla!
Och inte förglömma de små barnen som de skryter om vem som lärt sig simma och inte, vist är det bra att barnen kan simma ,inte det.. men ni hajar själva tanken lixom!!

Nej vet ni vad jag lägger mig helst där ingen kan se mig och mina bilringar kan stekas och vila ifred.. och fläsket kan hänga lite överbikinin utan att bli synad av alla andra på stranden.
Men får väl se var man hamnar idag för barnen har ju rösträtt i detta med tyvärr.....

Fortsättning följer av denna soliga dag..

Pöss på er =)


Road tripp till Kalix


Cykelturen!

Denna dagen börjar med att jag har semester från mitt jobb, men ögonen tvingar sig upp klockan tio över fem, men blir lite gladare för solen skiner ute och tänker genast att man kan dra till stranden så fort klockan slår normal tid att lägga sig där!

Men vad tiden lider så börjar det mulna på =(
 
Sakt och gjort så bokar jag en soltid istället!! Här ska inte några moln förstöra min sommar bränna!!

När jag väl sätter mig på min rosa rostiga cykel så är det som om himlen öppnar sig och det börjar falla STORA BLÖTA droppar ner från himlen. SHIT!
Lyckas inte cykla sick sack mellan dropparna och hålla mig torr, utan man ser mer eller mindre ut som en dränkt katt när man e framme vid gymmet!

Låg i grillen och lallade till lite musik tills det plingade till  för att man var färdig grillad..
Men var inte lika trevligt att sätta på sig de där kalla fuktiga kläderna igen vill ja lova....Men på med lite läppglans för att känna sig lite finare i alla fall! Inte för det gjorde någon skillnad!

Men till min glädje så hade det ju i alla fall slutat att regna, upp på den rosa faran igen och trampade denna gången lite lugnare för nu behövde man ju precis inte stressa hem för att undvika regnet, man var ju redan dyblöt och regenet avtagit då helt plötsligt ett jävla BUGG flyger och sätter sig på min underläpp....
Bara känner hur vingarna vibrerar mot min läpp(bizz bizz)..för läppglanset fungerar ju ungefär som de där fluggrejorna man har i taket, de lixom bara klibbar fast utan att dö..

Vingligt med en hand håller jag styret och försöker pilla bort flygfät utan att ramla och att visa människorna runt omkring vad jag pysslar med! Kan tillägga att jag då cyklar på kullersten!!
Fick ju loss den i alla fall utan att ha ett lik på läpparna och skrapsår på knäna..phuuu

Kändes en stund där som världen var i mot mig! =P

En kul sak hände i alla fall tidigare, att jag hitta 800 spänn i en jacka jag typ inte använd på 2 månader.. så denna dagen kan ju inte vara helt kass =)

Pöss


RSS 2.0