Slapp och Slö!

Gode gud i dag har man inte gjort många knop.... Bara slappat i stort sätt, fick diskat färgat håret och klippt Linn i dag i alla fall!!

I morgon ska Tydligen Moa gå på disco så får la klippa henne och färga håret så hon blir coolaste tjejen på discot ;)

Hon behöver tas med trimmern på ena sidan...Får la sminka fröken oxå.. gud så stor honhar blivit =P

Själv blir det väl att blänga på dumburken och bara njuta...som vanligt =)
Undra om man skulle slänga ihop något käk oxå.. kanske hemma gjord pizza.... det är mumma det!!

 Med massa starka kryddor..........så man nästan börjar att svettas!! Och ungarna skriker =P

Å så har jag hittat massa appar med spel.. som jag givetvis inte kan sluta spela när man väl börjat, och förbannad blir man ju oxå...får behärska sig så man inte kastar telefonen i väggen, lite orolig är jag när patrik håller i telefonen.. för han hoppar i soffan.. sådär som små barn gör när de är arga... Hahaha!

PÖSS

Sköj!!

Denna killer faller pladask kan man lugnt säga!!



PÖSS

Urk!!

Denna såg ju inte så jävla trevlig ut precis =(



Nog för man kan kalla snoppen för ett djur.. men de där är ju rent äckligt... är ju inte speciellt sugen påt nu när jag ser denna lilla äckliga sak..........burr,,,

PÖSS

Film!

Jag har ju sett lite filmer med....

Kings speech.. var en jädrigt bra film enligt mig...kanske inget för den som gillar action..men jag ger den en solklar 4 =)



Sedan till en grymt rolig komedi... sjuk jävla film.. är oxå en 4:a Se och skratta =)



PÖSSSS

Dadadadada!!

Ja herregud.. så de tjötar då!! =)

Undra vad de säger till varandra där?



Så sööööööta!!

JA i dag var man verkligen uppe med tuppen...

Vakna av att Patrik var sen.. och jag som har så himla lätt för att somnna om ..NOT... så nu ligger jag här och tråkar =(

Ja idag är det väl bara gymmet på schemat .. sedan händer de la inte så mycket mer tror jag, kanske ska ta och färga håret.. det behövs verkligen.. utväxten är inte den minsta just nu kan jag säga er.... Tänkte spara ut håret igen.. nu har ju fan alla samma frisyr som en annan nästan..vilket är boring.. så får ta och hitta på något nytt..men vad?

Igår var en riktigt piss dag... så hoppas denna blir bättre i alla fall!! Så är det snart helg igen.. och ska fan vara nykter denna helg med.. inte ens ett glas vin ska jag unna mig häller... då är de 5 veckor utan en droppe...Känns ju så jävla meningslöst händer ju fan inge kul i alla fall...kan man lika gärna skita i det!

Och var fan är mitt välbetalda jobb någonstanns? Hittar det inte =( Nu blev jag änna hungrig.. om man skulle pilla i sig lite frulle kanske... och om jag har tur bli trött efter maten och somna =)

Troligtvis inte..

PÖSS

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!

Hur fan klara han av att göra detta..........????? Och inte är det speciellt tilltalande häller för den delen.

Men han kan ju alla fall säga att han har en orm mellan benen ;) Eller om det är en drake.. inte riktigt 100 på vad det e!!! För ser ju inga ben på den!!


Klurigt

LÖS DETTA OM NI KAN


Salomo och Drottningen av Saba

 
 

Kung Salomo var en vis man, som alltid kunde svara på drottningen av Sabas kluriga gåtor.
Men en dag när drottningen bjöd in honom så förde hon in honom i ett rum fullt med blommor.
Blommorna var gjorda av tyg, fast de såg riktiga ut, och de doftade helt som vanliga blommor. Men det fanns bara en enda blomma som var äkta.
Nu var det Salomos uppgift att söka upp den riktiga blomman.
Salomo sökte efter vissna blad, dåliga stjälkar och annat som kunde tyda på att en blomma var riktig, men hittade ingenting som skilde den ena blomman från den andra.
Då frågade Salomo om drottningen kunde öppna fönstret, och det gick drottningen med på.
Sen hittade Salomo den riktiga blomman!
Hur visste Salomo vilken som var riktig?

Kan du svaret???

PÖSS


























Svar: När drottningen öppnade fönstret så kom det bin in, och bina vet ju på långt håll var det finns nektar. Så när man hade öppnat fönstret så började bina flyga ovanför den blomma som var riktig och då visste Salomo att det var den riktiga blomman!



Ja just det!!

Glömde berätta, Patrik köpte ju par nya jeans och de var smala ner till och då fick jag förklarat för han att man inte kan ha stora DC jumpa dojor till dessa byxor..

Förklarat en så där 50 gånger att han ska köpa sig ett par converse eller något liknande för att det ska bli snyggt till byxan, dessutom så säger han att han tycker Laqcost skorna är snygga med! Bra tänker jag då fattar han stilen man måste ha till brallan.

Och innan han åker med sin mor för att inhandla dessa skor som ska passa till Jeansen så nämner jag att de får vara LÄTTA och TUNNA skor som man även kan ha till shorts, dessutom att jag nämnder ankelsockar för han så han kan ha i dessa skorna då..

Han fråga om färgen och jag nämde ljusa skor vita.. han fråga går röda? Jag svara absolut de går bra med...=)

Men vad kommer då pöjken hem med... joooo EXAKT samma skor han har , samma modell typ fast en annan färg... ljusbruna typ.....GHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... Kan fortfarande inte ha dem till byxorna.. och ljusbruna skor...????? Är det vår skor????.. NEJ Höst skor.. så nu har han i alla fall ett par fina HÖST skor...och tralla runt i....

Så snart får man ta med han IGEN att inhandla par skor som människan kan ha nu på våren/sommaren... SAY NO MORE....

PÖSS


Seg!!

Linn kom in och väckte mig denna morgonen vid sju.. varför hon ville att jag skulle vakna då har jag inte en susning om, för hon gick och satte sig och titta på barntv..?!?! Men vaken blev jag!!

Lite konstigt att vakna i en tom säng, annars är det jag som alltid stiger upp först, men Gubben kommer jobba kväll nästa vecka så då är allt i sin ordning igen!!

Fick kört affrodans i går i alla fall och det blir samma idag... denna vecka får jag bara en vilodag från träningen, lika bra att köra på nu.. Tycker det går lite segt faktiskt med vikten... får börja äta lite bättre nu så att det händer lite!! Men som sagt man kan ju stå still ibland de vet jag ju!!

Så i dag får det bli  lite keso, grönsaker och tonfisk till lunch!! Gjorde en god thaigryta igår som det finns lite kvar av oxå.. så de får la bli min middag idag, så får jag hitta på något annat till de tre andra!

Skulle behöva titta igenom lite goda nyttiga recept...fan man tappar ju allt när man lägger av ju.. får friska upp minnet lite,... NI HAR INGET BRA RECEPT?? Ge mig det då är ni snäll =)


Hitta ett Grymt FB inlägg =)



Snabb tänkt kille där =)



Ja vist händer det att man är trött på jobbet!!!



PÖSS

Regn =(

Ja ha... va fan regn idag.. Man blir ju deppig!!!

Idag så ska jag först och främst ta lilla syster Jasmine till sjukhuset till tandläkaren..ska se om hon kan få en räls eller inte...

Direkt efter det ska jag till skolan för utvecklingssamtal om Linn och direkt efter det ska jag pallra mig ner till gymmet....för att både sola och träna...även fast den där jävla träningsvärken håller i sig.. den är rent förjävlig asså!! undra när den släpper ??????

Och undrar även när resten av mina förbaskade pengar kommer... vill ha dem nuuu.......inte för att jag kommer ha så mycket kvar.. men gött att få andra saker betalat som ska betalas...Gud vad jag önska jag var pojken i guldbyxorna just nu =P

De kan man snacka om spenderar byxorna på lixom!! Fy satan vad jag hade shoppat loss....=) Alltid härligt med drömmar!!

Och gullet fick gå upp JÄTTE tidigt i morse för jobbet redan 4.45... mitt i natta ju =P. Men kul för han och få lite jobb och slippa skolan en stund i alla fall..

TÄNKTE MOBBA MÄNNEN LITE!!


"Vad heter en av världens tunnaste böcker?"
"Vad män vet om kvinnan."


"Hur många män behövs det för att byta ett toarulle?"
"Man vet inte, det har aldrig hänt."


"Varför blinkar inte kvinnor under förspelet?"
"De hinner inte."


"Vet Du att också karlarna har en säker period?"
"Nä, när då?"
"Mellan jul och nyår förstås!"
"Varför just då?"
"Självklart, staken står i fönstret, kulorna hänger i granen och pungen är tom."


Tre stadier i en mans liv:
1) Han tror på tomten.
2) Han tror inte på tomten.
3) Han är tomten.

PÖSS





Lite fix!

Ja idag fick man chansen till att träffa sin handläggare, och hon verkade ju trevlig i alla fall.. men sedan om man får så jädrans mycket ut av det är ju frågan!!

Men det positiva idag är ju att Patrik fått extra arbete i några veckor som svettsare... så de är ju gött i alla fall =) Med chans till att de kan bli fortsättning längre fram.. alltid något som sagt!!

Och fan så pinsamt hon på arbesförmedlingen fråga om jag haltade... mmm kan man säga att jag gör.. med denna träningsvärken som jag har... går ju för fan som man skitit ner sig =P Har så jävla ont.. så får se hur det går på Indoor walking idag.. lär väl lida hela passet som vanligt.. men alltid lika skönt när de är klart =) Och håller tummarna för att det blir affrodans i morgon.. om han fortfarande inte är skadad i foten.. =(

Och vädret svänger ju hej vill som sagt... men passa på att gå med pöjken min och käka lunch i dag, provade på den nya indiska resturangen och de var jätte bra mat.. så dit får man pallra sin röv fler gånger!!



Hitta denna bilden och kännde mig tveksam över hur den marknadsföringen gick till.. ?!?!



Kanske varit vacker en gång i tiden =P


Och till er alla föräldrar som är över beskyddade mot era barn.. för här är det andra takter...=P




Känns som att de gåller att vara stadig på fötterna där =P



Sedan har vi det berömda före och efter.... öjj... vilken skillnad de kan bli!!




Är det tugga av sig armen fenomenet i detta läget tro??

Nu ska jag förbereda mig för gymmet...

PÖSS


Så söt!!

Känns som jag blivit överkörd av en truck eller nått.. fortfarande träningsvärk i hela kroppen.. och laddar om för ett nytt Pump pass på gymmet... Inte speciellt sugen asså.. vore skönt att bara ligga hemma och ha söndag... men men bara ta tjuren vid hornen och pallra sig ner till gymmet sedan!

Titta på denna video och skrattar gött åt hans svengelska... men viktigt att försöka i alla fall =)

 



PÖSS


Måste vara till mig!

Denna artikell var i tidningen här om veckan.. var den menat till mig eller?!?!?!

Har men en ung kille så ser man ju yngre ut själv!!!!! =P Vist är det så ....


Grattis!!

Ja då har man ett barn som är tonåring..... hela 13 år idag blev lilla Moa =P

Har tillbringat morgonen med att göra tårtor till i kväll... så här blev dem!!



Gjorde även ett försök till att göra en avbild av vår katt Happy!! Haha!!

Gårdagen var man ju på Torp halva dagen och sedan hem och halv dö på soffan!!

Klev upp med tuppen i morse och gav Moa sina presenter som hon blev nöjd över..Blev lite kläder smycken , kamera.. och så ska jag lägga till pengar till en skinnjacka hon vill ha, då var ju lyckan gjord =P

Nu så har jag mina syskanbarn här för syrran är och jobbar och ska pallra sig hit efter jobbet så vi får äta lite tacos och tårta...=)

Idag är det oxå 4 veckor utan en droppe alkohol i kroppen ... inte ens ett glas vin har det blivit.. Jag e DUKTIG jag!! Men är lite sugen faktiskt på ett glas vin nu... finns i kylen med, som Patrik köpte till mig igår.. vet inte om han tycker jag är trist för jag inte dricker något vin .. eller om det är han som känner att han inte häller kan dricka =P Fast han har tagit sig en pils varje helg...Hehe!!

Nu hör jag hur rummeet rasteras av mitt lilla syskonbarn.. kanske dax och se vad fröken gör =P

PÖSS


Herre GUD!!

Fy fan det var ett tungt pass idag.. träningsvärken gjorde sig väl i passet.......mjölksyran var i full attack från början till slut!! Så lär ju ha stela armar  och ben i morgon då jag ska göra Torp!!

Inhandling för kalaset för Moa på lördag.. eller kalas.. de har man ju inte när man blir 13 år =P Blir middag!! Med tårta..........ska jag synda ..mums!!

Och givet handla någon present till fröken oxå!! Vad de nu ska bli..hummm...Kan ju inte säga här vet att hon tittar in på bloggen i mellan åt! Hehe!

Men de var skönt i dag och komma hem.. det var ny skurat.. då blir man glad... =) Inte illa av pöjken min =) Han e redig han!!

Nu ska jag glo på burken sedan i säng tidigt..

PÖSS


Hmmmm!!!

Ligger här och ska göra ett Cv så snart jag har fått inloggningen, bara så jädra jobbigt man ska komma ihåg alla jädrans årtal och vad man har gjort under åren.. de e fasen inte lätt ska jag säga er!! Minns ju knappt vad man gjorde förra veckan lixom ;) Med nu ska man ju nästan för san fylla i vad an gjorde dagen då man föddes lixom.. klockslag och värkminuter..ghaaaa!!

Men de ska nog gå bra......

Gud vad jag vill ha ett utmanande jobb som ger en lite stimulans med en mega hög lön då givetvis ;)
Skulle kunna tänka mig bli en som jobba för när och fjärran typ.. eller vilket reseprogram som helst... fan vad gött de hade varit asså.. bara åka runt och få se världen och prova på en massa olika spännande saker!!

Sedan skulle jag kunna tänka mig att vara Superman.. för då kan man ju flyga var man vill!!



Fasen vilken tid de skulle ta och få det där jädrans lösenordet då.........jag som verkligen HATAR att vänta........fort ska de gå!!

Får väl ta och se vad jag ska stoppa i magen i stället då!

PÖSS


Alla kvinnors drömm!

Ja den har ju mer en två saker den kan användas till ;)

 





Och detta är så sjukt dåligt så man skrattar av det.......



PÖSS

Tidigt!!

Vakna innan sju idag med...vilket e gott, trist när man sover bort hela dagen!! Dessutom har jag faktiskt lite träningsvärk med i dag = gilla!!

Men kommer ju dock inte vara lika roligt när man ska träna Body pump i kväll..så fredag lär man ju vara stel som en pinne......

Och jag fick gå ner till mitt gamla jobb och få mitt sista arbetsgivarintyg och betyg......sköööööönt att äntligen ha fått alla papper!! Betyget var ju Toppen , så är väldigt väldigt nöjd med det =)

Sedan sökte jag ett nytt jobb i går........Fan det jobbet vill jag med ha.. stod som det var mig de sökte =) Ska ringa dem här om en stund med även fast jag skickat in mitt intresse.. alltid bra att ringa med!!

Sedan är dagen som vanligt kan jag tänka mig.. inga spännande saker som ska hända.. fast man önskade att det gjorde det!! Ingen rock star kvalitet på mig inte =P

Och nu till något helt annat!! Igår när Linn skulle duscha så sa jag till Patrik att ge henne shampo... och människan frågar vad det ÄR.......WHAT?!?!?!?!............han tror asså att dusch cream och shampo var samma sak..........NÖT ... men det fick han varse om att det var det minnsan INTE ....både jag och Moa var på han om detta...........Men vist fan ska man veta vad shampo och balsam är...jädra neandertalare...haha!!


Tänk om man haft en sådan här i röven.. då hade det fan blivit fart i en....(FART=prutt) HAHHAHAHA...........fan vad kass humor jag har.. hehe!!



PÖSS


Mysigt!!

Ja idag känns dagen helt jävla meningslös... skulle haft mig en bok som jag kunde malt sönder i min trista vardag!! Fan vad jag längtar tills vi drar till Turkiet nu...phuuu känns som en evighet just nu faktiskt!!

Titta på denna lilla söta pöjk som är totalt väck... och önska änna jag oxå fick gå till tandläkaren och få samma rus......då har man ju kul i alla fall =P

 



Moa var i ungefär samma stadie när hon skulle sys på sjukhuset... hon var 4 år och bettede sig som hon var kanon full... jag skratta som en tok......synd man inte filmade det =P

Och när man väl är i detta stadiet.........ja vad fan minns man då?



När man ser de där känns det rätt gott att man inte drukit en droppen på tre veckor....och inget blir det denna helgen häller...

För då fyller min Moa 13 ÅR fatta TRETTON..........jesus så gammal jag e nu.......ghaaa!! Plus att jag kommer få ha en ilsk tonårstjej här hemma... det där planerade hennes pappa bra..dax och flytta hem där hon ska bli tonåring..den boven ;)

Får la ta och göra någon nytta nu känns det som...

PÖSS


Tjolahopp!!

Dagen blev inte riktigt som var tänkt... blev tyvärr ingen Affro dans i dag han hade tydligen skadat foten tränaren =( Men men får hoppas att han frisknar till snart så vi får dansat oss smala ;)

Sedan fick jag träffa Natta idag.. blev till och med så att jag fick klippa föröken idag!! Har inte träffat henne på jätte länge =( men gott och få se söta lilla bebisen igen ;)

Men fick i alla fall ETT arbetsgivarintyg idag...skulle haft två!! Jobbat hos samma arbetsgivare fast för två olika bolag, där av annledningen till två arbetsgivarintyg........Men varför ska de bli rätt när man väl ska få det lixom.. strul strul..........Får väl se när man får de andra arbesgivarintyget!!

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Men det är som vanligt....inget ska flyta på....bara strula.. änna mitt signum känns det som!!

Men nu är det dax för duschen och sängen i alla fall..........de e alltid lika trevligt =)

Vi tar ett litet bråk så här på kvällskvisten =P




PÖSS

OJ!!

Fy fan jag hade skitit ner mig asså!!

 



Jag har ju koskräck... men detta.....burr ryser...

PÖSS


Ja ha!

I dag börjar den hårda veckan =P Asså den hårda gymveckan........både morgon pass och kvällspass, så man lär ju vara totalt slut...

Men i kväll är det Affro dans och de var ju grymt kul.. så man får röra på rumpan lite ;) Får nog öva lite mer på skaka rumpan så som niggresser gör.. hur fan man nu ska lära sig det =P

Här har vi uppförljningen av den mobbade killen!!

 



PÖSS

Ny vecka!!

Ja denna dagen skiljer sig inte mycket mer en de andra veckodagarna just nu!! Vaknar.........letar lite nya jobb..dricker en drink för att fortsätta ner till gymmet!!

Nu har man även lyckats få i sig lite middag med!! Och gällande arbetsgivarintyget..de kom inte i dag häller!! PHUST!!

I dag känner jag mig lite slapp och slö så kommer inte bli många knop gjorda idag. Börja läsa Bingo Rimers bok i dag och den har jag redan läst klart.........så får la gå och låna någon ny bok på bibblan i morgon!!

Nu blir det att se på tv en sväng........

PÖSS


Lite privata bilder =)



Djur!!


Underbar dag!

I går var en bra dag!! =)

Satt och hade trist hemma så ringde syster yster för att se vad de hade för planer...

Sagt och gjort så satt syrran i bilen och var på väg in för att hämta oss.. för att vi sedan skulle ta alla barnen och lite andra vänner och deras barn för att gå ut i skogen för att grilla lite korv och dricka en öl... inte jag dock.. är ju vita veckor för mig nu =P

Jag satt och njöt av solstrålarna i ansiktet och barnen lekte av bara den.... god korv och en del skratt!!

Sedan bar det hem till syrran... satt mest o slappa lite och de STORA barnen spela något krigsspel, medans vi börja laga mat och kladdkaka.......

Planen var sedan att vi skulle se en film... men Johan hade ju så klart redan somnat.. (ovanligt) !! Och jag somnade nästan till filmen jag med.. så Sabine fixa bäddsoffan för oss... så man fick lägga sig och få sin skönhetssömn!! Medans Patrik spelade X-box!!

Och nu på morgonen så låg jag och hörde hur de grejades i köket... så anade att frukosten var på G!!
Mycket riktigt så kommer Johan och knackar på dörren kvart över sju... då var det frukost dax!!

Patrik ligger fortfarande och trynar i sängen........... och alla barnen är uppe här och ser på cartoon!!

Sabine och Johan har dragit till Ikea så har alla barnen för mig själv nu även hela huset.. gött de =) Får se vad man ska hitta på idag då när solen fortfarande skiner.. =)

PÖSS


Arga lappen!!

Lite arga lappar!!



Lilla Mirjam, 6 år, var arg på sin mamma som gjort något dumt. LAppen hittades av pappan!!



PÖSS


Spel!!

Vaknade nyss..men inte av egen vilja... utav att barnen sitter i vardagsrummet och tjaffsar...UNDERBART!

Brukar ju inte sova så här länge, men fick besök i natt av en som behövde lite omtanke!! Så sömnen har inte varit hundra, känns som man själv har festat =P Men vad gör man inte för sin goa lilla vänn <3

Nu sitter ett barn och det STORA barnet och spelar Wii........jag själv kan bara tänka på mat just nu e dödens hungrig.. och vet inte vad som kroppen min vill ha! Joo egentligen vill jag ha vitt bröd med massa ost och skit på.. men det blir det icke!! Får komma på ett nyttigare allternativ!

Vet inte vad som händer i dag riktigt.. var meningen vi skulle till lek och buslandet.......men tar Urniviseum näst nästa helg i stället........blir lite roligare för alla!!

Försökte ringa syrran för att se vad hon gjorde.. men tror du hon svara ...........NEJ......jävla kärringen!! Hoppas hon är vin bakfull!! Hehe!!

Nä nu ska jag ta tag i min frukost!!

PÖSS


Hahahaha!!

Va fan är detta?!?!?!?! Lite problem med humöret OCH rösten!!

 

HAHA!!


Så Rolig

Denna är gammal med så jädra rolig asså!!

 


SKRATT!!

JA nu behöver ni allt få skratta lite... man kan allt ha roligt åt andras skratt..........

 



PÖSS

ÖB!!

Ja idag var jag iväg med morsan och farsan och handla lite grann.. var på ÖB som jag fan inte varit på säkert över ett år =P Hitta massa skit ju ...........men bra skit ... ni vet shampo och hårfärg..bla bla bla..

Sedan blev det torp och Maxi en sväng men ska stor handla när miljonerna kommer den 25:e .. undra vad jag ska göra med ALLA pengar!?!?!

Och tror ni att jag fick något arbetsgivarintyg idag då NEJ...NEJ och Åter NEJ.................Fy fan säger jag bara.......så JÄVLA DÅLIG STIL.............Va fan liknar detta inte konstigt de blev som det blev när man inte ens kan få ut ett jävla arbetsgivarintyg I TID!!! Ska ju inte ta över 5 veckor för att få ut det, men har det inte kommit på måndag så får jag ringa samtal för att få reda på hur jag ska gå tillväga med detta, jag kan ju fan inte leva utan pengar!!!! Och vänta vecka efter vecka att man ska få det!!

Blir så trött på sådant här skit rent ut sagt... Och vad fan bryr sig alla fodringsägare om att jag inte fått mitt intyg ......NADA.de vill ju fortfarande ha sina pengar.. och man vet ju hur jävla struliga de är på A-kassor och framför allt sega med sina handläggningstider............gHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........

Har dessutom fått en överansträgning i vänstra foten.. så den får vila tills söndag då är det bodypump på schemat..längtar!!

Men nu tänkte jag baka något ... men har inte kommit på vad ännu.....ska titta in lite recept här så får vi se vad det blir för gött =)

PÖSS


Rätt åt han!!

Fan så jävla bra gjort asså........................jävla elaka ungar!!

 



Synd han inte fick mer =P

PÖSS


SMS FAIL!!

Hahaha snacka om att det kan bli fel i sms ibland asså!!



Ouupsiiii


Så gick det med det!!

Jag som trodde jag skulle somna igår...men icke sa nicke... somna la vid tre!! Och sedan att jag skulle få sova tills jag vaknade nu när barnen var lediga från skolan...... det gick åt pipsvängen det med... en viss donna Tezz ringde och väckte mig om att de skulle bokas pass på gymmet i KVÄLL! Haha!

Vilket jag då gjorde direkt såklart!! Indoorwalking blev det bokat.. men har redan varit nere på gymmet och tränat, blev ett hårt pass i dag... stackars Camilla fick sig nog en reding omgång så hon kommer nog ha ont i kroppen i morgon ...hehe!! ME LIKE!!

Är lite trött i kroppen själv.. men  nu laddar jag om batteriet tills i kväll så ska jag köra ut mig totalt....

Och börjar bli lite irriterad på att jag inte får mitt arbetsgivarintyg.....tycker ju inte det ska behöva ta över en månad och få ut det.........Sedan när de säger att det ska vara klart att skickas i måndags och det fortfarande inte kommit på posten i dag... UNDERLIGT!! Jag har lixom en familj och försörja jag med... Har det inte kommit i morgon så kommer jag ringa så att myndigehter ringer upp och kräver ut det!! Tar ju bara fem minuter och skriva ut ett sådant papper.. finns ju till och med färdigtryckta blad på nätet man kan skriva ut och fylla i.........men man är väl inte så viktig helt enkelt....!!!

Nu ska jag slappa lite och skrapa mina två trisslotter som jag köpte från en gammal vinst...så kanske man kan trygga sin ekonomi där =P

PÖSS


SÖT!!

Herregud så söt liten missbildad katt, me whant!!! Hitta på Fokis blogg ... man ser verkligen den stora skillnaden på kattens små missbildade ben när den andra kattungen kommer springandes... men ur jädra gullig är den i alla fall!!



mjauuu!

Dans!

Nog för jag provat på affro dans, så vet i fan om jag vill prova på indisk dans om det dansar så här =P

 

PÖSS


Suck!!

Phuu i dag har det inte varit någon höjdar dag!! Har varit helt slut i kroppen =((

Men det var bara upp och hoppa vid åtta idag för att sedan invänta dagens träning som gick lite segt.. men man kan ju inte vara på topp alltid!!

Sedan paja den stora datan IGEN.......så fick dra till torp och lämna in den, och hoppas de kan fixa vad fan det är för fel på den.

Samtidigt passa Camilla och Moa på att köpa nya skor... Moa köpte par puma dojer jag med ville ha =( Men vet inte om man kan köpa samma skor som sin snart 13 åriga dotter, känns änna lite husvagnssemeters varning på den!!! =P Men e gott sugen.. så får se vad min sko hjärna säger till mig =)

Fick i alla fall köpt mig en ny mascara så man kan pensla fransarna långa och fina =) Sedan fick det allt räcka med shoppingen...de suger verkligen och gå i affärer......

Jooo hitta en bikini jag ska köpa i alla fall som jag gillade så det var ju bra =)

Sedan bar det hem direkt i soffan för att sedan åla mig till sängen och tok somna i två timmar....är fortfarande trött så somna i natt lär ju inte bli några problem!!

Och lilla Linn gjorde sin läxa igår.... vet inte om det blev riktigt rätt där va!!?? Undra vad fröken hade sagt om hon kom med den läxan till skolan =P

PÖSS

 


To day!!

Var inte världens piggaste tjej som vaknade upp idag.. blev lite sent igår har fastnat i en spel =P sådant där tänkar spel som man ska lösa gåtor o grejer e ju så kul !!!

Men det var bara upp och hoppa när telefonen ringde... eller hoppa e väl att ta i , yrade kring en liten stund innan jag hitta telefonen under borde!!

Sedan var de en shake till frukost och seda ila jag ner till gymmet.. gjorde givetvis mina 100!!
Och nu är det dax igen ner till gymmet för att prova på affro dans... kan ju tänka att magmusklerna får sig en omgång där av skratt =P Man kommer la se hel fånig ut.. men va fan vad gör man inte för lite fläskdans ;)

Ska bara slänga i mig lite hemagjord kycklingsallad.......

Och solen lyser ju med idag, det är ju precis inte fel det häller =)

PÖSS


Stranden!!

Längtar verkligen till att solen ska komma fram nu så man får bada!!

Här har ni lite härliga strand bilder så ni oxå kan börja längta =)



Nu blev ni väl riktigt sugan på strand livet igen =)

PÖSS

Hot Dog

Ja denna e ju verkligen en HOT DOG!! =P





ouupsss där har det hänt en liten olycka.. eller det kanske ska räknas som lycka!!




Vilket sött litet par!!



MEN PETER Griffin.. vad gör du på denna bild.. trodde du var tecknad..=P



Och detta är nästa nyhetsgren i OS.. 100 meter FUCKING!!



Trevligt sport måste jag säga!!

Ja vad händer idag!! Jo de ska jag förtälla er! Förmiddagen består av enbart soffliggning, sedan är vi bjudna på 3-rätters middag =) vet att förrätten består av hummer =)))))) så redan där är ju jag mer en nöjd =) Men blir dock ingen alkohol för min del, pump bokat tills i morgon serru och det ska jag gå på där med basta!!

Och nu ljög jag lite ska ju göra min 100 idag oxå det får man ju inte glömma!!! Men min mage den lider verkligen nu asså.. varje situpps känns förjävlig.. undra när de ska lägga sig tro!!?

Om inte detta ger resultat då JÄVLAR!!!

PÖSS

Snarka e gott!!

Fan så härligt han sover här =)


Fredag & SOL!

Ja en dag som denna vad hittar man på då tro!! Jo de ska jag säga er... idag har jag faktiskt en hel del att göra!

Halv tolv ska jag börja knata ner mot gymmet för att lägga mig i kärringgrillen, sedan blir det till att gymma en stund för att sdan ila vidare till de där förbannande Arbetsförmedlingen!! Se vad som händer där.. tog ju bara EN MÅNAD för att få en tid.. snabba ryck där =P

Efter det får jag skynda mig hem och göra i ordning Linn för hon ska på Kalas i bowlinghallen, så ner dit och lämna henne!! Men som tur är slipper jag faktiskt hämta henne där.. känns lite gott faktiskt..

Sedan gott folk ska jag inte göra ett skit... bara ta de soft..har en kännsla av att jag kommer vara rätt trött efter denna dagen!! Fläcka o fara på det viset.. en gammal tant som jag ;)

Nu blir det andra helgen utan alkoholhaltiga drycker.. tänkte i alla fall hålla mig en månad minst...!! Tänker inte ens ta mig ett glas vin eller öl eller grogg...Ska se vad det gör för träningen tänkte jag, så spar man ju även pengar och är piggare dagen efter =P

Sedan är det ju snart sommar... och då brukar man ju fan dricka var och varannandag ..känns det som i alla fall.. man grillar så tar man någon öl där sedan kommer uteserveringarna upp och då sätter man sig lätt där och tar en kall i förbifarten.. osv så håller det ju på oftast hela sommaren...

Men härligt är det.. tänk en iskall när solen bara hettar på...... ååå vad jag längtar nu!! Solen skiner ju i alla fall ida  och det var ju annat mot igår det...

Nu blir det att äta lite gröt..........

PÖSS

WTF IS THIS!!

Ja herre jävlar detta var ju inte speciellt porrigt!! Känns som hans ålder gör det ännu osexigare...

VILKEN SYN!!



Urk.............jag soom ville äta frukost... väntar nog en stund med det =(

PÖSS

Smink Tipps!!

Denna lilla 5 -åring gillar nog smink, undrar mest vem hon inspereras av!?!? Rolig e hon i alla fall för hon ÄLSKAR verkligen allt!!



I denna är hon ju grymm när hon varnar att hunden inte kan äta tvålen hahaha!!



PÖSS

Inte alltid så snyggt!!

Ja Skönhetsoperationer är ju inte alltid lika lyckat....jag lägger mig gärna under kniven men dessa personer har ju tagit detta till en helt annan nivå-.



PÖSS


Polisen!!

I natt när jag satt och surfa på datan .. så hör jag tunga steg av två personer som klampar sig upp.. ja tänkte vem fan kommer nu då?? Lill lördag var det ju så man vet ju aldrig lixom, och klockan var ju sådär lämpligt strax över två....(tanken går ju i huvudet om man gjort något dumt) Men det har jag ju inte =)

Men ingen knackar... utan de klampar ner igen och sedan upp igen!???   Vad händer lixom, så Patrik upp och titta i fönstret och ser att det står en polisbil utanför... hummm... fan vad nyfiken man blir då!!!

Men det som är att det bara är äldre och barnfamiljer som bor här... så jag är gott nyfiken på vad som hänt.. ska titta i tidningen sedan för att se om det står något spännande som har hänt här!!

Ja snön verkar ju hålla i sig som sagt =(

Har varit på gymmet och givetvis gjort mina 100 situpps... =) Träningsvärken hänger i kan jag säga er!!

Nu ligger jag här med det stora dilemmat om vad det ska bli för middag i dag!! Så under tiden kan ni ju läsa en historia om en polis medans vi ända var inne på ämnet



PÖSS

Arga lappar!!

Herre guuuud.. har ju missat lite arga lappar de senaste.. tar genast tre som äger...





Alltid bra med grannar som ställer upp med tipps och råd =) Ingen grannfejd här inte ;)





Hehe!!





JAAA varför tog de inte trosorna.. knepigt tycker jag =P

PÖSS

Nu är det VÅR!

Nu är det verkligen vår asså... snöat för fullt i dag, brukar ju alltid dyka upp en sista skävtt innan de börjar blomma och sprätta i hela kroppen =)

Idag blev de gymmet igen och 100 gjorda.. (duktiga jag) Blev lite benböj med och baksida lår.. undra om man kan gå i morgon ;)

Hem sedan och göra lite nytta.. RENSA barnens rum.... blev bara 5 påsar med skit...GHaaaa
Fattar inte varför de spar på all skit asså!! Ett under det inte kryper ohyra i rummer asså!! Nu kommer jag inte köpa en ända leksak till denna julen!! Får bli annat asså, de bara kastar sakerna på golvet i alla fall, och trampar på dem och sedan är det trasiga... så går det när mamma sanna e igång.. ALLT slängs................

Och fick en underbar lunch i dag.. eller fick o fick köpte räkor och aioli.. de var smaskens!! =)

Till middag så får det bli fyllda paprikor med sallad till.......

Fick se en rolig bild här.. fick mig och tänka på min kära syster Sabine... hon har la en sådär lika många dildos som han på bilden har hemma hos sig!! Inte för hon är över sexuell.. (eller vad vet jag!!?) Men för att hon jobbat med detta.. asså sålt sexleksaker, inte jobbat som dildo.. hehe!!



Tänk så mycket batteri det hade gått om man haft alla dem ;)

PÖSS

Vilken JÄVLA hud!!

Finner inga ord...




PÖSS

Små trött!!

Haha!! Ja e man trött så brukar man ju lägga sig.. men vissa kan ju vara envisa =)





Utmaning!!

Ja nu var man kanske inte så smart...

Starta på FB en utmaning att man trycker på gilla knappen om hur många situpps jag ska göra om dagen fram till sommaren.. och är redan uppe i 100 om dagen och snuskigt nära 200 nu.. =P

Men det är bra och trigga sig själv oxå.. så idag är 110 situpps gjorda på gymmet...ska fan klara detta.. =) kan ju till och med få en snyggare mage av detta =P

I morgon bär det av igen till gymmet och försöker inbilla sig att man ska hinna i form till sommaren.. phuu!!

Tänkte jag skulle raka benen sedan då kommer man ju gå ner några hekto i alla fall =)

Till kvällsmat i dag fick det bli avokado och kräftor.. det var himla gott... synd det är så dyrt annars så skulle man ju kunna leva på skaldjur ...

Vad tror ni om denna locken till sommaren ???



PÖrrigt värre =)


Tar en liten historia.. så man tränar skratt musklerna i alla fall =)

Janne Nilsson gick till läkaren för att hämta sin frus testresultat.

Receptionisten: Vi är ledsna, men det har blivit en olycklig sammanblandning. Vi har sänt proverna till labbet men samtidigt skickade vi prover från en annan fru Nilsson och nu är vi inte säkra på vilket prov som är vilket. För att vara ärlig, så vet vi inte om det är dåligt eller mycket dåligt.

- Vad menar du? säger Janne Nilsson.

Receptionisten: Jo, det ena testsvaret visar på Alzheimer, det andra på AIDS och vi vet inte vilket test som hör till vilken fru Nilsson.

- Det är ju fruktansvärt! Vad skall jag göra? Frågar Janne Nilsson.

Receptionisten: Läkaren rekommenderar dig att släppa av din fru mitt i stan, om hon hittar hem så knulla henne inte.

PÖSS


Dagens Farsa X2

Fan så roligt... vad fan tänkte pappan på här lixom....




Denna pappan e gött retsam med sin son hehe!!



PÖSS


Aje!!

Fan har alltid sagt de e farligt att cykla.. =P



Har sökt ett jobb idag som jag VERKLIGEN vill ha... men förhoppningen är inte så stor att få det med tanke på att idag är det ju typ 200 ansökningar per jobb idag.. Bara jag får chansen att komma på ett personligt möte så skulle jag nog kunna charma dem....Håller tummarna!!!!

Inte varje dag man känner så för ett jobb.... men detta bara var klippt o skuret för mig.... men man får väl ett mail  TACK FÖR DIN ANSÖKAN.....

PÖSS

OTROLIGT!!!






Inte konstigt man får konstiga tankar om sin kropp... och allra helst unga tjejer och killar!!


Photoshop!!!!!






Verkligeheten...............

Och nu efter...........








Man blir ju mörkrädd..

PÖSS


Lite sköj!!




JA detta fiket hade många köat till............men vet i fan om det hade gått runt =P








Är ju  mer känt att barn ser ut på detta viset en hundar.....=)))))








Man kan ju inte gilla alla!!



PÖSS

COOLT!

Snygga katter =)


Bra fest ;)

Ska nog ta mig en tripp till Columbia ;)




Hehe!!

PÖSS


Länge sedan nu!

Varit lite slö med bloggen nu... sorry men bjuder er så här på lördagen en härlig frukost...



Såg väl smarrigt ut de där!! =)

Ligger hemma i soffan o degar utan barn och har ont i halsen och förbereder mig mentalt för att gå på ett 80-årskalas i dag!! Kommer la inte bli några vilda utsvävningar där, fall inte gubben fått fel medicinering =P

Kommer skriva lite mer vad som har hänt sedan.... ville bara komma igång igen =)

PÖSS

RSS 2.0