Phuu

Fy fan vilken dag asså.. inte mycket som stämt på jobbet idag... kanske reder sig någon gång..kanske...=P

Fan kan tro jag bor i storstaden... då menar jag Stockholm.. går på gatan sådär gulligt som bara jag kan... så vem ser jag dåå.. JOOOO en KÄNDIS.. whhoooooo

Daniel från idol.......



Tänkte nästan att jag skulle fråga efter en bild.. och skylla på ungarna.. att de ville ha en bild på han.. men kunde änna inte med.. =P

Han skulle väl tro att jag var någon tokig kärring bara...de e jag ju i och försig... men han behöver ju inte få veta det!!

Tänkte slänga till er en liten vits så här på eftermiddagen...


En 92-årig man flyttade in på ett ålderdomshem där han mötte en 90-årig kvinna och det var kärlek vid första ögonkastet. Efter att ha tillbringat ett par veckor tillsammans sa mannen:

- Vi har ju passerat våra sexuellt aktiva år, så jag undrar om du skulle tycka att det var okej att bara hålla min penis i din hand?

Kvinnan blev först något förvånad över förslaget, men sa:
- Ja, inte kan det vara till någon skada att bara hålla i den.

Och de kommande veckorna kunde man hitta paret på en av parkbänkarna, kvinnan med mannens penis i sin hand. En dag dök dock mannen inte upp. Kvinnan blev orolig och gav sig ut och letade efter honom. Ett par bänkar längre ner i parken fann hon honom tillsammans med en annan kvinna. Den första kvinnan såg var att den andra kvinnan höll mannens penis i sin hand, hon blev mycket upprörd och skrek åt mannen:

- Jag trodde att vi hade något speciellt, men nu hittar jag dig i parken med en annan kvinna som håller din penis i sin hand. Vad har hon som inte jag har?

Mannen tittade upp med ett leende och sa:
- Parkinsons.

Hahahaha!!


Nu ska jag förbereda mig för träningen...phuu.. ett ont måste..tyvärr.. varför är man inte bara smal och snygg av naturen... jävla kassa gener man har asså!!

Pöss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0