Sex hjälp!!

Hahaha, satt och titta på min gamla jobb blogg....

Och det handla ju väldigt mycket om sex, med tankle på att vi sålde sex leksaker... och denna prylen är ju bara så ÄGD!!

Fan asså tänk er själva... (tjejer tänker jag mest p, om man inte kommer på något fyndigt annat ställe man kan använda den på =P) ja i alla fall.. ha denna i vinter mörkret!! ...



Sqweel

Världsexlusivt! Sqweel är en revolution inom orgasmer! Den sensationella nya oralsex simulatorn har ett hjul med tio retfulla tungor som kommer att slicka dig till orgasm igen och igen och igen.

Sqweel är en sexleksak för kvinnor, och män, designad att stimulera känslan av oralsex. Glöm allt du trodde att du visste om sexlekaker – LoveHoney Sqweel är annorlunda. Den vibrerar inte. Den stöter inte . Den ger dig inte en snabb, halvtillfredsställande orgasm. Dess unika hjul av tungor ger dig lätt kontrollerad stimulering i precis den hastighet du behöver för att ge djupare, längre, mer realistiska orgasmer – när helt du önskar. Då detta inte är en vibrator som väldigt snabbt kan ta dig till extas så bygger denna istället upp kåtheten i kroppen sakta men säkert precis som vid oralsex. Ibland är det mer njutning att låta orgasmen byggas upp under en längre period vilket ofta leder till en tillfredställelse men ändå ett sug efter mera. Honey Sqweel kan användas ensam eller tillsammans med en partner. Nu kan ni njuta av att få oralsex samtidigt som man kan kyssa sin partner. Man kan även utföra oralsex men ändå viska sexiga ord i din partners öra eller den stora fördelen att man kan svara på en fråga utan att behöva sluta ge njutning. Vill man så kan man börja med sin egna tunga men orkar man inte slutföra så finns då Sqweel att tillgå. Den är smidig och mycket lätt att hantera. Man kan även vända på dom små tungorna så att den snurrar åt andra hållet vilket ger en helt annan upplevelse oavsett vad man sen väljer så kan man inget annat än njuta av denna produkt. Som sagt den går att använda både ensam och med en partner man märker lätt i vilken vinkel man bör hålla sin Sqweel för att den ska ge som mest njutning.


Nååå.. kanske en fin julklapp =P hade ni velat köpa denna??

Kanske ska köpa den till mig själv.. eller lägga till på önskelistan hos Tomten =)

Pöss


Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja den är underbar! :)

2010-11-09 @ 13:00:40
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Hanna

Den är klockren! Sqweel är en skön liten slickmaskin. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0