Fy fan!!

Ja fy fan... nu lyser solen ännu en dag!! Det är ju härligt... men om man kunde känna sig lika pigg inombords med hade det ju med suttit fint!!

Idag är syskonbarnen här så det är ju full rulle med lite gräl och tjat, redan hunnit klä på och av lilla trollet 4 gånger... de har lixom svårt att bestämma sig om de ska vara ute eller inne.. jag tycker ju ute när de e så här gott väder!! Men men.....Skickade med dem äpplen ut i solen för att de kanske skulle hålla sig ute en stund men nääää då... tror nästan att de käka upp de i trappen...;)

Men alltid får man höra något kul från den lilla asså... berättade nyss att hon slår mamma i magen och då blir mamma arg, och när mamma blev arg så blir hon arg på mamma.. hmmmm HAHHAHAHA!! Ungar säger jag bara!!

Fick en ny nessesär av Pöjken min i går.. svart som det står I (hjärta) Botox... hahaha!! Fan vore ju nice om det låg en check där i med en behandling med!! Men den var fin i alla fall!! Behövde ju en ny!!

Vi slänger in ett sms fel här nu tycker jag =)

mmmm de där gick ju inte så bra =P Aj aj aj... undra om maten hamnade i soporna!! =P Eller morsan.. hehe!!

Gymmade igår som sagt.  la på 2 kilo på pumpen känns idag faktiskt.. men inte så farligt som jag trodde.. tack och lov...
Idag ska jag faktiskt köra spinning.. de var jävligt länge sedan.. så lär ju ha gött ont mellan benen...NO SEX.... de e fan rena preventilmedlet asså... man blir så satans ÖM..men bara de tre första gångerna typ.. sedan e man härdad.. ungefär som om man inte har haft rajtantajtan på länge så blir man ju med öm om man håller på en stund.. =P Ajaa ni fattar... nog om det!! Sedan blir det faktiskt en sol idag med.. var ju skit länge sedan nu.. får ju grunda lite nu innan resan...bara en månad kvar nu ... weeiiiiiii ........men känns ju som om tiden står still asså... är ju alltid så när man längtar till något, tyvärr!!



Så en liten arg lapp e ju alltid trevlig med =)



Det får avsluta detta blogg inlägg så länge... för här ska det stekas pankakor.. och lär ju bli en del som sagt till tre barn.. en halvvuxen pojk och så jag.. Och två ska ju ha gluten pankakor.. så det är inget som ska gå smidigt.... men vem fan har sagt att något ska vara lätt här i livet...


pÖSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0